Gazete Vatan Logo

Demirel'in evine neden iki ambulans gitti?

Süleyman Demirel’in Güniz Sokak’taki evine dün iki ambulansın gitmesi Ankara’da merak ve telaş uyandırdı. Peki, Güniz Sokak'a iki ambulansın gitmesinin nedeni neydi?

Milliyet'in haberine göre; daha önce zatürree tedavisi gören Demirel'in, akciğerlerindeki rahatsızlığı yeniden nüksetti. Demirel, geçen yıl aralık ayında geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle Güven Hastanesi'nde iki hafta süreyle tedavi görmüştü. Demirel, rahatsızlığı nedeniyle kardeşi Hacı Ali Demirel'in cenaze törenine de katılamamıştı.

HABERAL ZİYARET ETTİ

CHP milletvekili ve Başkent Hastanesi’nin kurucusu Mehmet Haberal, Demirel’in en yakın dostlarından biri. Haberal, daha sonra paralel yapının etkin olduğunun ortaya çıktığı dava çerçevesinde yargılanmış, Silivri Cezaevi’nde yatmış ve tahliye olmuştu. Demirel, havalimanına giderek cezaevine girecek olan dostu Haberal’ı o dönemde uğurlamıştı.

Aynı zamanda Türkiye’nin sayılı hekimleri arasında yer alan Profesör Haberal, Demirel’i Güniz Sokak'taki evini düzenli ziyaret ediyor.

Haberin Devamı

HABERAL ÖZEL DOKTORUNU GÖNDERDİ

Haberal, o gün de Demirel’i ziyaret etti. Haberal, Demirel’in solunum yollarındaki rahatsızlığı görünce hastaneye kaldırılmasının uygun olacağını düşündü ve özel doktoru Aylin Cesur ile konuştu. Bunun üzerine Haberal’ın kurucusu olduğu Başkent Hastanesi’nden Güniz Sokak'a bir ambulans yola çıktı.

Demirel’in özel odasının bulunduğu Güven Hastanesi’nden de aynı zamanda bir ambulans gönderildi. İki ambulansın Güniz sokağa gelmesi, bu telaştan kaynaklandı. Özel odaya alınan Demirel'in tedavisine başlandığı öğrenildi. Demirel'in iki gün süreyle hastanede tedavisine devam edilmesinin planlandığı belirtildi.