Gazete Vatan Logo

Demir Romance'te kampanya

Demir Romance’ta yüzde 5 peşin, geri kalanı teslimde ödeniyor

Demir İnşaat, Ağustos 2015’te teslim etmeye hazırlandığı Demir Romance’ta yılsonuna özel, “Yüzde 5 peşin, Ağustos’ta taşın” kampanyası düzenledi. Yatırımcılara büyük ödeme kolaylığı sağlayacak olan kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla projeden konut sahibi olunurken ödemeye Ağustos 2015’te başlanabilecek.

İnşaat sektörünün güvenilir markası Demir İnşaat, 2014 yılına özel bir kampanya ile kapatmaya hazırlanıyor. Ağustos 2015’te teslimine başlanacak olan Demir Romance’ta teslim öncesi son sürece girildi. Yılsonu kampanyası kapsamında, 1+1’den 4,5+1’e kadar çeşitli daire seçeneklerinin bulunduğu projeden yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabilirken ödemeye Ağustos 2015’teki teslimatta başlanabilecek. Ev almak isteyenlere “Şimdi al, teslimde öde” diyen kampanya 31 Aralık 2014’e kadar geçerli olacak.

Beylikdüzü’nde her tarza ve her ihtiyaca uygun, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 gibi farklı daire seçenekleri ve 28 adet villa ile inşa edilen proje, tüm detaylarında kullanılan malzeme kalitesi, yüksek kalitedeki işçiliği ve akıllı ev teknolojisi donanımı ile fark yaratıyor.

Haberin Devamı

Prim Kazandırıyor

Kampanya kapsamında hem yatırım hem de oturum amaçlı konut alacaklara özel ödeme seçeneği sunduklarını belirten Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir şunları söyledi:

“Demir Romance teslimat öncesi süreçte alıcısına prim kazandırırken, asıl primini teslimattan itibaren kazandıracak. Demir Romance’ın tüm dairelerinde kullanılan akıllı ev teknolojisi, merkezi lokasyonu, site içi imkânları ve kalitesi alıcısının hem yaşam hem de yatırım değerini yükseltiyor. Demir Romance, bölgesine ve markalı konut projelerine kattığı değerle, yatırımcılarına proje tamamlandığında % 80 kazanç sağlıyor.’

Beylikdüzü’n ün Tek ‘Akıllı Ev’ Teknolojili Projesi

Beylikdüzü’n ün tek akıllı ev teknolojisini barındıran Demir Romance’ta dokunmatik ekran akıllı ev menüsü ile tüm aydınlatma, ısıtma, soğutma sistemi kontrol altına alınarak yüksek oranda enerji tasarrufu sağlanıyor. Günlük temizlik hizmetlerinden SPA’ya, valeden taksiye, tesisatçıdan sağlık hizmetlerine kadar ihtiyacınız olan tüm hizmetler günün dilediğiniz saatinde elinizin altında bulunuyor.

Haberin Devamı

Beylikdüzü’nün en değerli lokasyonunda konumlanan proje, E-5’e, metrobüse, okul ve dershanelere, tam teşekküllü iki hastaneye, bölgenin en büyük alışveriş merkezine yürüyerek 5 dakika, TEM bağlantı yoluna aracınızla 5 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 15 dakikalık mesafede yer alıyor.

Yeşillikler İçinde Bir Yaşam

170.000 metrekare brüt inşaat alanında kurulan ve 22.000 metrekaresi özel peyzaja ayrılan Demir Romance’ta doğanın tüm renkleri bir arada sunuluyor. Yemyeşil doğaya eşlik eden süs havuzları, köprüler ve özel peyzajıylaşehrin gürültüsünden uzak, huzurlu bir yaşam sunuyor.

Site içerisinde yaşam için tüm ihtiyaçların karşılandığı 60 işyeri, sosyal alanlar, açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortu, basketbol sahası, dans eğitim merkezi, diyetisyen hizmeti, dans eğitim merkezi, bay-bayan güzellik merkezi, koşu ve bisiklet parkurları, çocuk oyun alanları, spor kompleksi, Türk hamamı ve sauna yer alıyor.

Haberin Devamı