Gazete Vatan Logo

Demir kesme makaslı çete tam gaz!

Üsküdar’da ellerinde demir kesme makası ile güpe gündüz sokak sokak gezip girdikleri apartmanlarda soygun yapan çete durdurulamıyor. Çete yine aynı sokakta gündüz vakti soygun yaptı.

Demir kesme makaslı çete tam gaz!

İstanbul Üsküdar’da ellerinde demir kesme makasıyla soygun yapan çetenin kurbanları her geçen gün artıyor. Çetenin en büyük özelliği soygunlarını pervasızca yapması. Gece gündüz ayrımı yapmadan, karakola yakın uzak demeden, güvenlik kameralarına aldırmadan soygun yapan çete yine aynı sokakta, yine aynı yöntemle bu kez de motosiklet çaldı. Üsküdar Ahmediye Mahallesi Emin Ongan Sokak’a ellerinde demir kesme makasıyla gelen çete elemanları, çevredekilerin şaşkın bakışları altında motosikletin zincirini demir kesme makasıyla kesti. Son derece soğukkanlı oldukları gözlenen soyguncuların, hiçbir şey olmamış gibi motosikleti alıp kayıplara karıştı.

Polis parmak izi almadı

Çetenin soygunlarını son derece pervasız bir şekilde yapmasına rağmen polisin yeterli çalışmaları yapmaması dikkat çekiyor. Çetenin aynı sokakta daha önce yaptığı soygunda olay yerine gelmemesi, parmak izi çalışması yapmaması, güvenlik kamera görüntülerini almaması tepki konusu oldu. Malları çalınan vatandaşlar “Polise kamera görüntülerini biz götürüyoruz. Görüntülerde soyguncuların nerelere dokundukları apaçık görülüyor. Buna rağmen gelip bir parmak izi çalışması yapmamaları bile ihmalin boyutu gösteriyor” diyerek yetkilileri göreve çağırdı.

Haberin Devamı

İstanbul’da böylesi görülmedi!
Demir makaslı çetenin ellerinde suç aletiyle kimseyi umursamadan, güpe gündüz apartmanlara girmesi, son derece rahat bir şekilde soygun yapması vatandaşları tedirgin ediyor. Soyguncuların eşkallerinin belli olması, polisin buna rağmen duyarsız davranması tepki topluyor. Vatandaşlar “Bunlara karşı koyarsak başımıza ne geleceğinden korkuyoruz” diyor.