Gazete Vatan Logo

Demir İnşaat Dubai’den iş bağlantılarıyla döndü

Demir İnşaat, Dubai’de düzenlenen International Property Show'a katıldı.

Demir İnşaat Dubai’den iş bağlantılarıyla döndü

Dubai’de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi ile karşılandı. Üç gün süren fuar boyunca Demir İnşaat’ın standı Dubai Emiri ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin Başkanı Mohammed Bin Rashid Al Maktoum’un da aralarında yer aldığı çok sayıda ziyaretçi tarafından ziyaret edilirken, 17 satış sözleşmesine imza atıldı.

Dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan 11-13 Nisan tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına katılan Demir İnşaat, fuarda yoğun ilgi gördü. Fuarda Dubaililerden dünyanın çeşitli ülkelerine kadar çok sayıda ziyaretçinin akınına uğrayan Demir İnşaat, fuardan 17 satış sözleşmesiyle döndü.

Birbirinden Özel İsimler Demir İnşaat Standını Ziyaret Etti

Dubai’de düzenlenen International Property Show (IPS) 2016 fuarına geçen yıl da katıldıklarına dikkat çeken Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, fuarda gördükleri yoğun ilgiye vurgu yaparak şunları söyledi:

“Dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan International Property Show (IPS) 2016’da Demir İnşaat olarak çok dikkat çektik. Üç gün boyunca standımız Dubai Emiri ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin Başkanı Mohammed Bin Rashid Al Maktoum’un da aralarında yer aldığı çok sayıda ziyaretçi tarafından ziyaret edildi. Dubaililerden dünyanın farklı ülkelerinden gelen ziyaretçilere kadar farklı profildeki yatırımcılarla 17 satış sözleşmesine imza attık. Bununla birlikte Dubai’nin önde gelen işadamlarından gelen ticari anlaşma isteklerini de değerlendirmeye aldık.”

Haberin Devamı

Memnun Kalan Müşteri Yeni Müşterilere Demir’i Anlattı

Demir inşaatın yeni projesi Demir Anatolia Lansman öncesi fırsatlardan yararlanmak isteyen müşterilerin yoğun talebi ile karşılaşıldığını belirten Hamit Demir,

“Demir İnşaat’ın önceki projelerinden daire sahipleri de standımızı ziyaret ettiler. Daire sahipleri memnuniyetlerini ve elde ettikleri kazançları yeni ziyaretçilere bizzat aktararak mutluluklarını paylaştılar” diyerek fuarda yaşanan yoğun ilgiyi anlattı.

Haberin Devamı