Gazete Vatan Logo

Demi Lovato kimdir?

Demi Lovato kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde çok fazla araştırılıyor. Yüksek dozda uyuşturucudan dolayı fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Demi Lovato'nun sağlık durumu nasıl? İşte ünlü şarkıcı Demi Lovato hakkındaki bilgiler...

Demi Lovato kimdir?

Demi Lovato'nun rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Güzel ve başarılı şarkıcı Demi Lovato'nun uygulanan tedaviye cevap verdiği ve durumunun stabil olduğu açıklaması yapıldı.

DEMİ LOVATO KİMDİR?

Demi Lovato, 20 Ağustos 1992 ABD, New Mexico, Albuquerque'de doğmuştur. Tam adı Demetria Devonne Lovato'dur. Babası Patrick Lovato, annesi Dianna Hart'dır. Dallas Lovato adında ablası, Madison De La Garza adında kız kardeşi var. Demi Lovato'nun doğumundan kısa bir zaman sonra aile Dallas'a taşındı. Anne babası o 2 yaşındayken boşandı. 7 yaşındayken güzellik yarışmasında 1. Seçildi. 7 yaşında piyano çalmaya başladı. İlkokulu Grapevine-Collyville'de, ortaokulu Cross Timbers'ta okumuştur. Ortaokul yıllarında üç yıl koro sınıfına devam etmiştir. 2009 yılında liseden mezun oldu.

Demi Lovato, ilk kez 2002 yılında "Barney Ve Arkadaşları" dizisiyle kamera karşısına geçse de asıl çıkışını 2008 yılında "Camp Rock" dizisiyle yaptı. Üstelik aynı yıl hızını alamayarak bir de "Don't Forget" isimli albüm çıkardı.

Haberin Devamı