Gazete Vatan Logo
Magazin Demet ve Alişan canlı yayında barıştı!

Demet ve Alişan canlı yayında barıştı!

Demet Akalın, 6 yıldır küs olduğu Alişan'ın bebeğinin doğum videosunu beğenerek eski dostuna zeytin dalı uzattı. Bunun üzerine 2. Sayfa programının sunucuları Gülşen Yüksel Salt ve Müge Dağıstanlı harekete geçerek iki tarafı 6 yıl sonra canlı yayında barıştırdı.

Demet ve Alişan canlı yayında barıştı!

6 yıl önce küsen ve sosyal medyada dahil birbirlerini engelleyen Demet Akalın ve Alişan, canlı yayında gözyaşları içinde barıştı.

6 YILLIK KÜSLÜK BİTTİ

2 Sayfa programının sunucuları, Alişan'ın bebeğinin doğum videosunu beğenen Demet ile Alişan arasındaki küslüğü bitirmek için harekete geçti. Sunucular, Demet ve Alişan'ı telefonla arayarak 6 yıl sonra ilk kez konuşturdu. Birbirlerinin seslerini duyan Demet ve Alişan, canlı yayında gözyaşlarına hakim olamadı.

Konuşmakta zorluk çeken Alişan, "İnanın neden oldu onu bilmiyorum. Bu kadar yıllık dostluk benim ona, onun bana bir sürü iyiliğimiz olmuştur. Karşılıklı konuşmak güzel bir şey. Bir haftadır duygusalım benim için özel bir an güzel bir an." dedi. Demet ise, "Biz Alişan'la çok hayal kurduk. Ben onun hep mutlu olmasını istedim. Ona her röportajda mesaj gönderiyordum bir bebeğini kucağına alsın başka bir boyuta geçiyor diye. Burak'ın gözündeki yaşa kurban olurum. Çok tatlı bir bebek. en yakın zamanda yanına gideceğim. Bebeğe onu bir yerde takacağım."

Haberin Devamı

"HİRA'NIN DOĞUMUNA GELSEYDİ BARIŞACAKTIK"

Demet Akalın sözlerine şöyle devam etti: "Hira'nın doğumuna gelseydin, bu küslük 2 yıl sürecekti... Ben doğuma girerken kayınpederime 'Alişan gelirse ne olur içeri al' dedim. Çocuğum doğduktan sonra başka bir boyuta geçtim. Ara ara röportajlarımda ona sinyal çakıyordum. Burak o kadar güzel bir bebek ki, Onun gözündeki yaşa kurban olurum"

"DEMET'LE BAŞ BAŞA GÖRÜŞMEK İSTİYORUM"

Alişan ise "Hira'nın doğumuna gidip gelmek arasında çok gittim geldim. Olaylar çok sıcaktı. Şuan böyle konuşuyor olabilmek bile çok güzel. Demet ile yarım saat, 1 saat baş başa görüşmek istiyorum" dedi.