Gazete Vatan Logo
Magazin Demet Şener sinirlendi: Zaman geçtikçe yüzsüzleşen!

Demet Şener sinirlendi: Zaman geçtikçe yüzsüzleşen!

Demet Şener, 11 yıllık eşi, 2 çocuğunun babası İbrahim Kutluay'a ''Bana ihanet ediyor'' gerekçesiyle Eylül 2016'da dava açmıştı. Taraflar boşanamadı.

Demet Şener sinirlendi: Zaman geçtikçe yüzsüzleşen!

Demet Şener 4 gün önce katıldığı bir davette şunları söylemişti: ''Çok az kadın benim kadar anlayış gösterir. Boşanmaya uğraşıyorum. Malum şahıs zorluk çıkarıyor. Davayı uzatmamak için normal bir tazminat talep ettim.''

''ÇOK FAZLA PARA İSTİYOR''

Bu sözlerin üzerine İbrahim Kutluay da avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada ''Demet Şener, normal bir tazminat değil, Türk Hukuku’nun kabul ettiği ölçütlerin 20-30 mislini talep etti. Son 8 ayda taraflar arasında anlaşma sağlanamadı. Anlatılanların tamamı gerçek değil. Bizlerin süreci uzatmak adına gayreti yok. Demet Şener’in kendisini unutturmamak için basını, sebepsiz zenginleşmek için de mahkemeyi kullanmaktan vazgeçmesini istiyoruz.'' demişti.

YÜZSÜZ GÖNDERMESİ

Demet Şener, İbrahim Kutluay'ın "Çok fazla para istiyor" açıklamasına sinirlendi.

Instagram'da Necip Fazıl Kısakürek'in şiiriyle gönderme yaptı: "İki insan çeşidi vardır. Zaman geçtikçe hatalarıyla yüzleşen, zaman geçtikçe yüzsüzleşen."

Demet Şener sözlerine şöyle devam etti: "Tazminatlar kişinin mal varlığına göre istenir. Bahsettiğimiz kişi devlet memuru değil."

Haberin Devamı

Demet Şener, İbrahim Kutluay’dan 10 milyon TL tazminat talep ediyor. (Posta)