İKSV ‘Café Society’ ile açılış yapıyor!

2016 Cannes Film Festivali’nin açılış filmi olan “Café Society”, İKSV Galaları etkinliği kapsamında bugün Rexx Sineması’nda gösterilecek. 12 Ağustos’ta sinemalarda seyircileriyle buluşacak filme ilgi büyük. 4 Oscar sahibi ve 16 Oscar adayı usta yönetmen Woody Allen’dan yine kendi çizgisine sahip, 1930’lu yıllarda sanat ve gece hayatıyla dikkat çeken New York’unun estetik bir panoraması niteliğindeki dramatik komedide Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Blake Lively, Steve Carell ve Parker Posey’nin yanı sıra Corey Stoll, Anna Camp ve Paul Schneider’ın da bulunduğu kadro adeta bir yıldızlar geçidi.

Heyecanlı bir hikaye!

İsmini 19’uncu yüzyıl sonlarında New York, Paris ve Londra’nın o dönem moda olan kafe ve restoranlarında toplanan sosyete, aristokrat, sanatçı ve ünlü takımını tanımlamak için kullanılan aynı terimden alan film Bronx’da doğan Bobby Dorfman’ın izinden giderek seyircilere heyecanlı bir hikaye vadediyor.

Bambaşka bir dünya!

Hem aşk, hem komedi hem de spot ışıklarıyla bezenmiş “Café Society”de, garip bir ailenin küçük oğlu Bobby Dorfman yaşadığı hayattan bezince, dönemin en popüler yıldızlarının menajerliğini yapan dayısı Phil’in yanına Hollywood’a gider. Phil’in ajansında çalışmaya başlayan Bobby, Hollywood’un göz kamaştırıcı dünyasına ilk başlarda hayran kalsa da orada gerçekliğin bir hayli esnek bir şey olduğunu keşfeder. Bildiği acı ve aşk kavramlarının bir bir yıkılışını gören genç adam edindiği deneyimlerle zaman geçtikçe farklı bir adam olmaya başlar. 3 Oscar Ödüllü görüntü yönetmeni Vittorio Storaro’nun Allen’la birlikte çalıştığı yapımın kadrosunda ise Parker Posey, Corey Stoll, Ken Stott, Anna Camp, Jeannie Berlin, Stephen Kunke, Paul Schneider ve Sari Lennick de yer alıyor. Bakalım Allen bu kez ne hissettricek, izleyip göreceğiz...

Haberin Devamı

Woody Allen yeni filmi ‘Cafe Society’ ile kamerasını 1930’lu yıllar Holywood’unun ışıltılı yaşamına çeviriyor.

DİĞER YENİ YAZILAR