Kılıçları kuşanma zamanı geliyor!

25 Mayıs 1977’de yayınlanan “Star Wars” ile başlayan fenomen George Lucas’ın bilim kurgu destanının yedinci halkası “Star Wars: Güç Uyanıyor” için geri sayım başladı. Çekimi İngiltere ve B.A.E’de yapılan, yönetmenliğini J.J.Abrams’ın üstlendiği film 17 Aralık’ta sinemaseverlerle buluşacak.

Güç seninle olsun!

Harrison Ford’un Han Solo’yu canlandırması dışında ne sürprizlerle karşılaşılacağı başlı başına bir muamma olan Star Wars tutkunları 17 Aralık tarihini sabırsızlıkla beklerken, Digiturk, sadece platformda yayınlanacak ‘Star Wars Maratonu’ ile üyelerine efsane seriyi yeniden yaşatmayı amaçlıyor. Türkiye’nin ilk Star Wars kanalı olan ve Digiturk tarafından özel olarak hayata geçirilen “Moviemax Star Wars HD”, 10-16 Aralık tarihleri arasında yayında olacak.

İzlemediklerimiz!

6 gün boyunca Star Wars serüvenini yaşatacak olan “Moviemax Star Wars HD”de, sinema tarihinin kült filmleri arasına adını yazdıran Star Wars’un 1977’den bu yana yayınlanan 6 filmi ile beraber Türkiye’de daha önce hiç gösterilmemiş belgeselleri ve animasyon filmi de yer alıyor.

Haberin Devamı

Maraton başlıyor

Maratonda, Orijinal Yıldız Savaşları üçlemesi ve Öncül Yıldız Savaşları üçlemesinin yanı sıra 2008’de yayınlanan ‘Star Wars – The Colone Wars’ animasyon filmi, daha önce Türkiye’de hiç yayınlanmamış Star Wars’a ilişkin çekilen üç belgesel; The Story of The Star Wars Trilogy (2004), Scinece of Star Wars (2005) ve The Legacy Revealed (2007) da yer alacak. Heyecanla beklenen yeni film bizleri tatmin edecek mi? Yoksa, hayal kırıklığı içinde mi bırakacak? Bekleyip göreceğiz... Şimdi eskiyi yad etme zamanı.

Kılıçları kuşanma zamanı geliyor

Güç Uyanıyor

17 Aralık’ta gösterime girecek Star Wars: “Star Wars: Jedi’ın Dönüşü”ünden 30-40 yıl sonrasında geçiyor. Filmin yapımcılığını Lucasfilm ve Bad Robot, distribütörlüğünü Walt Disney Studios, yönetmenliğini J. J. Abrams, senaristliğini Michael Arndt, Lawrence Kasdan ve J. J. Abrams, müziklerini John Williams yapıyor. Filmin yıldız oyuncu kadrosu ise Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew ve Max Von Sydow isimlerinden oluşuyor.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR