İlk internet dizimiz yolda!

Çalışmalarına geçtiğimiz Haziran ayında başlanan ilk yerli online dizi “Masum” yayın tarihini açıkladı. 27 Ocak’ta BluTV üzerinden yayınlanacak diziden ilk görüntüler de nihayet meraklısıyla buluştu. Fragmana bakacak olursak, izleyiciyi memnun edecek bir yapımla karşı karşıyayız gibi duruyor. İnternet üzerinden yayınlanacak ilk yapım olacak Masum aynı zamanda Türkiye’nin ilk reklamsız dizi unvanına da sahip olacak.

Polisiye ve dram harmanlanmış

Polisiye ve dramayı harmanlayarak, emekli komiser Cevdet ve karısının sakin yaşamlarının bir anda kötü bir haberle yerle bir olmasıyla yola çıkan, ilk bakışta sıradan görünen bir Türk ailesinin çevresinde gelişen sıra dışı bir hikâyeyi konu alan dizinin senaryosu Berkun Oya’ya ait. Oya’nın kendi tiyatro oyunu “Bayrak”tan uyarladığı, aynı zamanda proje tasarımını da üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise “Çoğunluk” ve “Rüzgarda Salınan Nilüfer” filmleriyle dikkat çeken Altın Portakal ödüllü yönetmen Seren Yüce yapıyor.

Bayrak’tan Masum’a geçiş yaptılar

Haberin Devamı

Dizinin oyuncu kadrosu ise yıldız isimlerden oluşuyor. Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Tülin Özen ve Bartu Küçükçağlayan’ın oluşturduğu kadrodan kötü bir iş çıkma ihtimali düşük diyebiliriz... Her biri 60 dakikalık 8 bölümden oluşan dizinin bir tiyatro oyunu uyarlaması olduğunu belirtmiştim. Şöyle de bir detay var ki, 2008 yılında sahnelenen “Bayrak” isimli oyunda, “Masum”da yer alan iki oyuncu Okan Yalabık ve Ali Atay da rol almıştı. Bakalım ilk internet dizimiz umduğu beğeniyi yakalayabilecek mi? İlk izlenimler için 27 Ocak’ı bekleyip göreceğiz...

İlk filmi Çoğunluk ile Venedik Film Festivali’nde Geleceğin Aslanı Ödülü olmak üzere yurt içinde ve yurt dışında birçok ödül kazanan Seren Yüce’nin ikinci uzun metraj filmi ise Rüzgarda Salınan Nilüfer.

DİĞER YENİ YAZILAR