Gazete Vatan Logo
Magazin Demet Akalın taşınıyor

Demet Akalın taşınıyor

Demet Akalın taşınıyor

Yaptığı açıklamalar, hayatı, sosyal medyada ki paylaşımları ve şarkılarıyla en çok konuşulan isimlerden biri olan Demet Akalın, Best FM’de Yasemin Şefik’in programına konuk oldu.

Geçtiğimiz yıl İlker Ayrık’ın programına katılıp, araba kazanması sosyal medyada çok konuşulan Akalın, “Bu senede yılbaşında İlker Ayrık’ın programına katılacağım. Bir araba daha kazanırsam bağışlayacağım.” dedi.

Demet Akalın’ın magazin basınında yer alan yüzük haberleriyle ilgili de ilginç bir açıklamada bulundu; “Bütün derdim daha çok sevilmek çok alkışlanmak. O yüzden yılbaşında üç yerde çıkıyorum. İnsan belli bir yere geldikten sonra güzel paralar kazanıyorsun. Sapıtıyorsun tabi. Başkaları başka şekilde sapıtıyor. Ben de ise bir yüzüktür sevdasıdır gidiyor. Çok haber oldu. Kabul ediyorum çok görgüsüzlükler yaptım.”

DEMET AKALIN ŞEHRE GERİ DÖNÜYOR!

Eşi Okan Kurt’un işleri nedeniyle İstanbul’da Haramidere civarında bir siteye taşınan sanatçı, evinin şehir merkezine uzaklığından şikayetçiydi ancak; “Güzel gelişmeler var. Yaşasın taşınacağız.” dedi.

Haberin Devamı

ŞAHAN FİLMİ BANA İZLETMİYOR!

Şahan Gökbakar’ın yeni filmi “Osman Pazarlama” da eşiyle beraber rol alan Demet Akalın; “Şahan’la film şubatın 14’ünde giriyor. Film benim üzerime kurulu. Konusunu anlatamam. Benim ilk ve son denemem. Tiyatrocu, sinemacı, artist olamam. Osman pazarlama gerçekten çok komik bir film. Bir keresinde telefon yazışmalarımızı basına göstermişim. Şahan aradı beni. Soyadımı yanlış yazmışsın Şahan Görbakar (Gökbakar) diye güldük. Bir yerde anlatırım, benim patavatsızlığım yüzünden Şahan filmi izletmiyor.”

DEMET AKALIN’IN KAÇIRDIĞI ŞARKILAR HANGİSİ?

Şarkılarıyla müzik listelerin vazgeçilmez isimlerinden Demet Akalın’ında içinde ukde olarak kalan şarkılar var. Yasemin Şefik’in “kaçırdığın şarkılar hangisi” sorusu üzerine; Fettah Can’ın yazdığı Gülben Ergen’in yorumladığı “Yalnızlık” şarkısı. Hatta bu şarkıyı Fettah dinletirken buna benzer şarkılarım var dedim. 4-5 sene önce de Atiye’nin söylediği “Salla”şarkısını kardeşime dinlettim o da bana ablacım bu sana uymaz dedi. İlk defa onun fikrini aldım. Arada giden şarkılar gidiyor.

Haberin Devamı

Son zamanlarda Mış Mış’ı çok beğeniyorum. O da kaçan şarkılardan.