Gazete Vatan Logo
Magazin Demet Akalın istediğini aldı! Artık Ece Erken...

Demet Akalın istediğini aldı! Artık Ece Erken...

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Ece Erken'in canlı yayındaki sözleri üzerine mahkemeden tedbir kararı çıkarttı.

Demet Akalın istediğini aldı! Artık Ece Erken...

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Söylemezsem Olmaz programının sunucusu Ece Erken'in canlı yayındaki sözleri üzerine mahkemeden tedbir kararı çıkarttı.

"EVLADIM SÖZ KONUSU OLMASA KONUŞMAZDIM"

Demet Akalın'ın Serkan Uçar ve ailesiyle yakınlaşmasına çok kızan Ece Erken, Akalın'a "2 ay önce Serkan Uçar ve ailesi ağır sözler söyleyen Demet Akalın dün Serkan uçar ve yengesi Güldeniz Uçar'ı sosyal medyadan takibe alıyor ve onlarla yazışıyor. Ben insanların bu kadar kötü olduğunu düşünemiyordum ama o kadar kötüler ki! Evladım söz konusu olmasa yine konuşmazdım. Demet Akalın'ın gerçek yüzü bu ama. Gülben Ergen ile kavga etti ilk işi Erhan Çelik'i takibe almak oldu. Erhan Çelik'in sözlerini paylaştı sayfasında" ifadelerini kullanmıştı.

KARARA UYMAZ İSE ZORLAMA HAPİS

Ece Erken'in canlı yayındaki sözleri üzerine Demet Akalın, mahkemeden tedbir kararı çıkarttı. Karara göre Erken bir ay boyunca Akalın'a yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak.

Haberin Devamı

İŞTE O KARAR:
1-ECE ERKEN'in mağdur DEMET AKALIN'a yönelik olarak şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına,
2-ECE ERKEN'in mağdur DEMET AKALIN'a iletişim araçlarıyla veya sair surette rahatsız etmemesine,
3-Tedbir kararının 1 ay süreyle devamına,
4-Yukarıda belirtilen tedbirlere davranılmaması halinde ECE ERKEN'e hakkında 3 günden 10 güne kadar zorlama hapsinin uygulanacağı, tedbir kararının gereklerine aykırılığın her tekrarında ihlal edilen tedbirin niteliğine ve aykırılığın ağırlığına göre zorlama hapsi süresinin 15 günden 30 güne kadar uzatılabileceğinin ihtarına