Gazete Vatan Logo
Magazin Demet Akalın ile Özlem Ada Şahin birbirine girdi!

Demet Akalın ile Özlem Ada Şahin birbirine girdi!

Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, temmuz ayında ikinci kez anne olmuş, kızı Zeynep'i dünyaya getirmişti.Demet Akalın, Özlem Şahin'e doğum hediyesi olarak ünlü bir markadan saat aldı. Berkay ile Özlem çifti, saati satmaya çalışınca Demet Akalın yakın dostları ile arasına mesafe koydu.

Demet Akalın ile Özlem Ada Şahin birbirine girdi!

Basında çıkan haberlerin ardından Özlem Ada Şahin, Instagram sayfasında yazılı bir açıklama yaptı:

"Bilip bilmeden yine boşluğu doldurmayacak bir haber gündemde. İstedim ki, benim ağzımdan doğrusunu bilin. Bileklerim ince olduğu için koluma büyük gelen saati değiştirmek istedim, satmak değil.

'Özlem seninle hiç konuşmadık ki!'

Önce Demet Abla'yı aradım, sordum, izin istedim. Herhalde adap kurallarını bilecek yaşta ve olgunluktayım. Kimsenin hiçbir şeyi satmak gibi bir ihtiyacı yok. Ayrıca küslük de yok!" diyen Özlem Şahin'e Demet Akalın "Özlem seninle hiç konuşmadık ki! Kapat gitsin!" sözleriyle karşılık verdi.

'Buradan konuşmasak bunları daha iyi olmaz mı?'

Demet Akalın'ın tepkisinin ardından Özlem Ada Şahin geri adım atarak "Demet Abla, Berkay ile telefonda konuştunuz ya. Bende yanındaydım onun. Sana sorduk, sen de 'tabii ki' dedin. Unuttun mu? Bir de buradan konuşmasak bunları abla, daha iyi olmaz mı?" dedi.

Özlem Ada'nın bu sözleri Demet Akalın'ı çileden çıkardı

"Bunamadım! Hani sen gençsin ya! Seni tanıdığım yıldan beri erkek modeli takıyorsun! Bırak eşeklik bende! Ayıp! Sabah rica ediyordunuz 'açıklama yap' diye, 'Hayır' diyorum oturup basın açıklaması yapıyorsun! Senin için gülümseme ikonuyla geçilecek konu! Bende değil! Hem saat alıp, hem yalancı olduk! Bir daha kimseye zıkkımın kökünü alırsam."

Haberin Devamı