Gazete Vatan Logo
Magazin Demet Akalın İbrahim Erkal'ın vasiyetini duyunca gözyaşlarına hakim olamadı

Demet Akalın İbrahim Erkal'ın vasiyetini duyunca gözyaşlarına hakim olamadı

Tarkan'ın Harbiye konserinde İbrahim Erkal'ın vasiyetini öğrenen Demet Akalın, gözyaşlarını tutamadı.

Demet Akalın İbrahim Erkal'ın vasiyetini duyunca gözyaşlarına hakim olamadı

Demet Akalın, 2 yıl önce hayatını kaybeden İbrahim Erkal'ın vasiyetini duyunca gözyaşlarını tutamadı. Erkal'ın vasiyetinde "Şarkılarımı Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun ve Demet Akalın okuyabilir" yazıyordu.

Demet Akalın eşi Okan Kurt ile Megastar Tarkan'ın Harbiye'deki konserini izlemeye gitti. Konseri en ön sıralarda izleyen Akalın, Tarkan'a olan hayranlığını her fırsatta dile getirmeyi ihmal etmedi.

Tarkan'ın konserini izlemeye gelen Demet Akalın, gazetecilerle kısa bir sohbet etti. Tarkan'ı çok sevdiğini dile getiren Demet Akalın'a İbrahim Erkal'ın vasiyetinden haberi olup olmadığı soruldu. Akalın'ın "haberim yok" cevabı üzerine Erkal'ın vasiyeti söylendi. Ünlü şarkıcı vefat eden Erkal'ın kendisiyle ilgili vasiyetini duyunca gözyaşlarına hakim olamadı.

Demet Akalın, konser sonrasında ise oyuncu Ezgi Mola ile birlikte Tarkan'ı kuliste ziyaret etti. Tarkan ve eşi Pınar'la birlikte fotoğraf çektiren Akalın, o kareleri ise "Tarkan’ımızı mutlu eden Pınar’ımızı da çok seviyoruz. İnanılmaz konserdi. Sizin için Megastar benim için dünya starı yine büyük Tarkan" notunu düştü.

Haberin Devamı

Bir diğer yandan ise Tarkan'ı en ön sıradan izleyen Akalın, konserde çektiği videoları Instagram'dan paylaşarak "İnsan değil, mıktanıs, aşk" notunu yazdı.