Gazete Vatan Logo
Magazin Demet Akalın hakkında çıkan haberle çılgına döndü

Demet Akalın hakkında çıkan haberle çılgına döndü

Demet Akalın, İbrahim Kutluay ile uçakta karşılaşınca yerini değiştirmek istediği yönünde yapılan haberi, sosyal medyadan sert bir dille yalanladı.

Demet Akalın hakkında çıkan haberle çılgına döndü

İddiaya göre; Demet Akalın eski sevgilisi İbrahim Kutluay ile yıllar sonra uçakta karşılaştı. Bodrum dönüşü eşi Okan Kurt’la İstanbul uçağına binen Akalın, hemen önündeki koltukta eşi Demet Şener ve kızıyla oturan Kutluay’ı görünce şoke oldu. Aynı şaşkınlığı Kutluay ailesi de yaşadı. Demet-İbrahim Kutluay çifti onları görmezden gelirken, Demet Akalın ise hosteslere eşiyle beraber başka bir koltuğa geçmeyi istediklerini söyledi. Ancak uçak dolu olduğundan çift aynı koltukta yolculuğa devam etmek zorunda kaldı.

ÇİLEDEN ÇIKTI

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, haberi görünce çileden çıktı. İki ay önce uçakta gerçekleşen karşılaşmada böyle bir olay yaşanmadığını dile getiren Akalın, Twitter hesabından sert bir dille eleştirdi. Başarılı sanatçı, attığı tweette "3. sınıf bulvar gazeteleri gibisiniz! Uçakta Allah'ın kulu gelse yerimi degiştirin demedim demem !!! Tam teyyare haber ! Kelebek uydurma. Yemeyeceğin haltı da yazmayacaksın kardeş!! Hiç umrunda olmayan adam iki ay sonra haber yaptırmaz! Adam dedim tabi anlayana !!!!" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı