Gazete Vatan Logo

Deli Divane dizisi ne zaman başlıyor?

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinin ardı arkası kesilmiyor. Son derece olumlu tepkiler alan kanal Deli Divane ile yoluna devam edecek. Önümüzdeki günlerde ekranlara gelmeye hazırlanan Deli Divane ne zaman başlayacak? Deli Divane dizisi hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Deli Divane dizisi ne zaman başlıyor?

Kanal 7 Hint dizileriyle yakaladığı başarıyı sürdürmeye kararlı gözüküyor. Yaz sezonu yayınlanmaya başlanan dizilerle ivme yakalayan Kanal 7'de Deli Divane ile geliyor. Peki Deli Divane dizisinde hangi isimler rol alacak? Deli Divane hangi tarihte başlayacak? İşte Kanal 7 ekranlarının yeni dizisi Deli Divane tüm ayrıntılarıyla haberimizde yer alıyor...

HÜZÜNLÜ BİR AŞK ÖYKÜSÜ: DELİ DİVANE

Hint dizilerinin Türkiye’deki ekranı Kanal 7’den yeni bir dizi daha; Deli Divane… Bollywood’un seçkin örneklerinden biri olan Bidaai adlı dizi 27 Temmuz Çarşamba gününden itibaren Deli Divane adı ile Kanal 7 ekranlarında olacak.

Hint sinemasının ünlü yıldızları Angad Hasija, Parul Chauhan ve Sara Khan’ın yer aldığı bu uzun soluklu dizide Sadhana ve Ragini’nin duygusal hikâyesi anlatılıyor. Ailesini kaybettikten sonra Ragini’nin ailesi ile birlikte yaşamaya başlayan Sadhna, Rajvansh ailesinin zihinsel engelli oğlu Alekh’e öğretmenlik yapmaktadır. Alekh’in annesi Vasundhara, oğlunun durumunun günden güne iyiye gittiğini görünce Sadhna’ya olan güveni daha da artar ve ondan Alekh ile evlenmesini ister.

Haberin Devamı

Sadhna, Vasundhara’yı kırmamak için yaşadığı tüm karasızlıklara rağmen bu evliliğe razı olur. Diğer yandan ailenin üniversite eğitimi için Amerika’da bulunan oğlu Ranvir de mezuniyetinin ardından eve geri döner ve abisinin düğün hazırlıkları esnasında Sadhna’nın kız kardeşi Ragini ile tanışır. Kısa zamanda birbirlerine âşık olan Ranvir ve Ragini’de evlilik kararı alır. Ancak Ragini’nin oğluna layık bir gelin olmadığını düşünen Vasundhara onların arasını bozmak için planlar yapar.

Geçen zaman içerisinde Sadhana ve Alekh’in evlilikleri içerisinde sürpriz gelişmeler yaşanmaya başlamış ve Alekh zihinsel problemlerinden kurtulmuştur. Ancak bu sürecin ardından Alekh ve Sadhana arasında şiddetli tartışmalar başlayınca Vasundhara, Sadhna’yı evden kovar. Zamanla Alekh, Sadhana’ya yaptıklarından pişmanlık duyar ve onunla yeniden barışmak ister ancak Sadhana bir intihar eylemcisinin bombalı saldırısında hayatını kaybetmiştir. Sadhana’nın başına gelenleri öğrenen Alekh’in akıl sağlığı yeniden bozulur. Ancak onu ve Ragini’yi bekleyen büyük bir sürpriz vardır.

Haberin Devamı

Hüzünlü bir aşkın büyüleyici öyküsü Deli Divane 27 Temmuz Çarşamba gününden itibaren hafta içi her gün saat 16.10’da yeni bölümleriyle Kanal 7 ekranlarında.

DELİ DİVANE KÜNYE

Türü: Romantik ve Dram

Yönetmen: Rajan Shahi, Romesh Kalra, Sunand Kumar

Oyuncular: Angad Hasija (Alekh Inderjit Rajvansh), Sara Khan (Sadhana Alekh Rajvansh), Parul Chauhan (Ragini Ranvir Rajvansh), Kinshuk Mahajan (Ranvir Inderjit Rajvansh).

Senarist: Zama Habib, Garima Goyal, Virendra Shahaney, Aparna Shahaney, Sonali Jaffar

Yapım yılı: 2007

Ülke: Hindistan

Orijinal adı: Sapna Babul Ka Bidaai