Gazete Vatan Logo

Deli Divane 181. bölümünde Alekh tehlikede!

Deli Divane 181. yeni bölümü ile bugün TV8 ekranlarında olacak. Kanal 7'nin sevilen Hint dizisi Deli Divane'de Vasundhara’nın Alekh'i Sahksi ile evlendirmek istemesi herkesin başına büyük dertler açacaktır. Peki Alekh bu evliliği gerçekleştirecek mi? Tüm gelişmeler bugün Deli Divane'de olacak.

Deli Divane 181. bölümünde Alekh tehlikede!

Deli Divane heyecanlı gelişmeleriyle bugün saat 16:10'da Kanal 7 ekranında izlenebilecek. Deli Divane'de Ragini Sahksi'den şüphelenerek Alekh ile evliliklerini engellemek için uğraşır. Peki başarılı olabilecek mi? Sahksi'nin Sadhana'nın resimlerini açması Alekh'i çok kızdırır. Merak edilen tüm soruların cevapları bugün Deli Divane'de olacak.

DELİ DİVANE 181. BÖLÜM FRAGMANI

DELİ DİVANE 181. BÖLÜM ÖZETİ

VASUNDHARA’NIN KARARI ALEKH’E ZARAR VERİR

Gündüz kuşağının sevilen Hint dizisi Deli Divane’nin bugünki yeni bölümünde Vasundhara’nın gelin olarak Sahksi tercih etmesi Alekh'i mutlu etmenin aksine üzecektir. Sahksi’nin bir sevgilisi olduğunu bilmeyen Vasundhara, nasıl yanlış bir karar verdiğinin farkında değildir.

Sakhsi’nin sevgilisi Rajvans ailesinin mal varlığını duyunca, Sakhsi üzerinden onların paralarına ulaşmanın peşine düşer. Sakhsi ilk önce Vasundhara’nın kibrini yüzüne vurmak için daveti kabul etse de kötü niyetli sevgilisinin dolduruşuyla bu isteğinden vazgeçer. Tarun, Sakhsi’ye Alekh ile numaradan bir evlilik yapması için acil paraya ihtiyacının olduğunu söyleyerek baskı yapar. Tarun’u çok seven ve ona çok güvenen Sakhsi bu kötü plana ortak olur. Peki Deli Divane'de bundan sonra neler olacak?

Haberin Devamı