Gazete Vatan Logo

Dehşet! Sokak ortasında kendini doğradı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, iki gözü görmeyen bir kadın, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından küçük çocuğuyla birlikte sığınma evine yerleştirilince, işsiz ve psikolojik problemleri bulunduğu öğrenilen kocası ortalığı birbirine kattı.

İki elinde iki bıçakla kendini yaralayan adam, ekiplere zor anlar yaşattı.

İddiaya göre, sabah saatlerinde iki elindeki iki bıçakla sahile gelen T.A. (37), sığınma evine gönderilen iki gözü görmeyen eşi EA. (37) ile kızı S’yi (6) görmek istediğini söyleyerek bağırmaya başladı. Kendini çeşitli yerlerinden elindeki bıçakla yaralamaya başlayan T.A’nın 12 yaşındaki oğlunun da sevgi evinde devletin himayesi altında olduğu öğrenildi. İhbar üzerine sahile gelen polis, işsiz ve psikolojik problemleri olduğu bildirilen adamı sakinleştirmeye çalıştı. Cinnet geçiren adam polislere zor anlar yaşattı.

İtfaiye arozözünden su sıkılarak denize düşürülmek istenen T.A, kıvrak hareketlerle denize düşmekten kendini kurtardı. Yüzlerce meraklı vatandaşın toplandığı meydanda, itfaiye ve 112 ambulansı hazır bekletildi. Bir zabıta memuru tarafından bir anlık dalgınlığından yararlanılarak denize atılan T.A, denizden polis ve itfaiye tarafından çıkarılarak, ambulansla Ayvalık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Vücudunun çeşitli yerlerinde kesiklerin bulunduğu bildirilen T.A’nın tedavisi sürüyor.

Haberin Devamı