Gazete Vatan Logo

Dehşet evi!

İçinde yüklü miktarda uyuşturucu bulunan bir evde 14 yaşındaki Fatima Ç. adlı kız çocuğu karnından vuruldu... Evdekiler uyuşturucuyu bir başka eve taşıdıktan sonra sağlık ekiplerine haber verdi ancak Fatima yaşamını yitirdi.

Dehşet evi!

İstanbul Bahçelievler Kocasinan Mahallesi Aydoğdu sokak üzerinden bulunan bir binada meydana gelen olay şöyle gelişti: 17 yaşındaki B.Ç. isimli genç kız önceki gün 14 yaşındaki kız kardeşi Fatima Ç.’yi de yanına alarak o sırada dışarıda olan arkadaşı Y.A.’nın evine gitti. Evde Y.A’nın kardeşi B.A. (16) ile birlikte arkadaşları E.T. (15) ve A.A. (16) bulunuyordu. Bir süre sonra evde ateşlenen silahla Fatima Ç. karnından yaralandı. Paniğe kapılan abla B.Ç. ve diğer çocuklar evde uyuşturucu madde ve silah bulunduğu için durumu sağlık ve polis ekiplerine haber vermedi. İddiaya göre Fatima Ç. kanlar içinde yatarken evde bulunan E.T. ile abla B.A. dairede bulunan silah ve uyuşturucu maddeleri başka eve taşıdı. Evde ve silah üzerinde temizlik yapan çocuklar cep telefonlarındaki delil olabilecek her şeyi sildi. Hâlâ hayatta olan ve yaralı halde bekleyen Fatima için temizlik ve taşıma işlerini bitiren çocuklar ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kızı tüm müdahalelerine rağmen kurtaramadı. Olaya el koyan polis uyuşturucu ve silahların götürüldüğü eve baskın düzenledi. Yapılan baskında 1,5 kilogram skunk, 22 adet taş kokain, 3 adet tüfek ve mermi ile birlikte iki adet tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 4 kişi tutuklandı. Diğer 4 kişinin sorgusu ise sürüyor.

Haberin Devamı

Kardeşimle aramda husumet yok dedi, tutuklandı

Olayla ilgili olarak yaşamını yitiren Fatima’nın ablası B.Ç. de tutuklandı. B.Ç. ifadesinde: Diğerlerinin kardeşimi gaza getirip kendisini vurmasını sağladığım yönünde beyanlarını kabul etmiyorum. Kardeşimle aramda husumet yok.