Gazete Vatan Logo

Dehşet dolu 36 saat

Cani adam uzaktan akrabası kadını altınları için öldürdü, 8 yaşındaki oğlunu ‘Öldü’ diye bıraktı.

Ölü numarası yapan çocuk annesinin cesediyle 36 saat geçirdikten sonra jandarmaya
gidip durumu anlattı

Korkunç olay Tokat’ın Erbaa ilçesinde meydana geldi. 64 yaşındaki Ziyaettin Erer, ve eşi İstanbul’da çalışan akrabası Fatma Şahin (37) ile 8 yaşındaki oğlu Ali Şahin’i mantar toplamak için ormana götürdü. Burada anne ve oğlu ile birlikte ormanlık arazide mantar toplayan Erer, bir süre sonra odunla genç kadın ve oğluna saldırdı, ardından taşla vurdu. Aldığı darbeler sonucu genç kadın olay yerinde yaşamını yitirdi.
Yaralanan oğlu Ali Ş. ise ölü numarası yaparak, ses çıkarmadan yere uzandı. Anne ile oğlunun öldüğünü düşünen zanlı Erer, genç kadının kolundaki bilezikleri aldıktan sonra, ikisinin üzerlerini çalı ve otla örterek olay yerinden uzaklaştı. Başından ve kulağından aldığı darbelerle yaralanan küçük çocuk, ölen annesinin yanında yaklaşık 36 saat bekledi.
Daha sonra, araziden ayrılan ve yola çıkmayı başaran Ali Şahin bir araca binerek ilçe merkezine geldiği ve durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine giden jandarma, genç kadının cesedi ile suç aletleri kanlı taş ve odun parçalarını buldu. Daha önceden de sabıkası bulunan Erer tutuklandı, üzerinde de kadından çaldığı bilezikler çıktı.

Çocuk anlatıyor

İstanbul’dan gelen babası Yakup şahin’e teslim edilen Ali Şahin yaşadığı vahşeti şöyle anlattı: “Dinlenmek için oturduğumuz sırada Ziyaettin amca, arabaya giderek odun getirip annemin kafasına vurdu. Sonra da bana vurdu. Annemin kolundan bileziklerini alıp bana baktı. ’Ölü’numarası yaparak yerden kalkmadım. Sonra bırakıp gitti. Kalkıp 2 gece boyunca annemin yanında bekledim. Çok susadım. Su bulmak için oradan ayrıldım. Döndüğümde aynı yeri bulamadım. Yola indim bir ağabey durdu ve beni jandarmaya götürdü.”

Haberin Devamı