Gazete Vatan Logo
Magazin Defileye katıldı, 820 bin lira kazandı

Defileye katıldı, 820 bin lira kazandı

Meryem Uzerli, dünyaca ünlü moda markasının önceki gün Dubai'deki defilesine özel davetliydi. Uzerli, defileye katılım için de 150 bin doları cebe indirdi.

Defileye katıldı, 820 bin lira kazandı

Türkiye'nin yanı sıra Orta doğu'da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Meryem Uzerli, sınır aşan şöhretiyle dünyaca ünlü markaların gözdesi oldu. Oyuncu, Fransız moda markasının önceki gün Dubai'deki defilesine özel davetli olarak katıldı.

Rodin Müzesi'ndeki defilede özel tasarımı elbise ve çantayla yer alan Meryem Uzerli, güzelliğiyle büyüledi. Dünya çapında 24 milyon takipçisi olan marka, resmi Instagram sayfasında da Meryem Uzerli'yi paylaştı. Oyuncu, defile öncesi gerçekleşen kokteylde de sultanlar gibi karşılandı. Uzerli, pek çok Arap şeyhinin de ilgiyle izlediği defilede sevgi seliyle karşılaştı.

Mütevazı tavırlarıyla takdir toplayan oyuncu, her bir hayranıyla tek tek fotoğraf çektirdi. Meryem Uzerli, iddiaya göre de markanın yeni koleksiyonunun tanıtıldığı defileye katılmak için 150 bin dolara (yaklaşık 821 bin lira) 'evet' dedi. (Posta)