Gazete Vatan Logo

DEAŞ'a karşı hendek kazdılar!

DEAŞ'ın saldırılarını engellemek için hendek kazdılar Irak'ta DEAŞ'ın saldırılarına engel olmak için hendek kazılmaya başlandı. Bağdat-Kerkük karayolu boyunca kazılacak olan hendeğin teröristlerin ve bomba yüklü araçların Diyale'nin şehir merkezine sızmasını engellemesi bekleniyor.

DEAŞ'a karşı hendek kazdılar!

Terör örgütü DEAŞ üyesi teröristlerin Irak'ta Diyale şehir merkezine sızmalarını engellemek ve güvenlik ihlallerine son vermek amacıyla Diyale'ye bağlı El Uzaym kasabası yakınında hendek kazılmaya başlandı. Hendek Bağdat-Kerkük karayolu boyunca kazılacak.

Diyale'ye bağlı El Halis ilçesi Kaymakamı Udey El Hadran basına verdiği demeçte, El Uzaym kasabası yakınında hendek kazılmaya başlandığını söyledi. El Hadran, teröristlerin ve bomba yüklü araçların Diyale'nin şehir merkezine sızmasını engellemek amacıyla hendek kazıldığını belirtti. Bölgede görevli bir asker ise, kazılan hendeğin Selahattin'in El Mıteybice ve diğer bölgelerden teröristlerin ve bomba yüklü araçların Diyale'nin şehir merkezine girişini engelleyeceğini kaydetti.