Gazete Vatan Logo

Dayakçı kocaya meydan dayağı!

Kağıthane’de sokakta tartıştığı boşanmak isteyen karısını tekme tokat döven Murat T.’ye bir vatandaş kafa attı. Ardından gelen vatandaşların hırpalayıp tuttuğu dayakçı koca polise teslim edildi

Dayakçı kocaya meydan dayağı!

İSTANBUL Kağıthane’de tartıştığı eşini sokak ortasında vuran kişiyi çevredekiler müdahale ederek feci şekilde dövdü. O anlar bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Güvenlik kamerasına yansıyan olay Kağıthane Merkez Mahallesi’nde saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre boşanma aşamasında olan Mehmet T. ile eşi Nevin T. İstanbul Adalet Sarayı’ndaki duruşmadan dönerken cadde ortasında tartışmaya başladı. Mehmet T. yere düşürdüğü eşine bir süre sonra elindeki rulo halindeki kağıtlarla vurmaya başladı. Kadına şiddet devam ederken çevredekiler harekete geçti.

Vatandaş koştu, kafa attı

Olayı gören bir kişi koşarak eşini döven Mehmet T.’ye kafa attı. Mehmet T. aldığı darbe ile yere yığıldı. Kısa sürede olay yerinde çok sayıda kişi toplandı. Gelenler de bir yandan polisi ararken bir yandan da hırpaladıkları Mehmet T.’yi tutarak kaçmasını engelledi. Mehmet T. bir süre sonra tekrar ayağa kaldırıldı. Ancak kafa atan kişi, bir kafa darbesiyle Mehmet T.’yi yeniden yere yıktı. Aldığı darbelerle yaralanan Mehmet T. kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Aldığı darbeler sonucunda dudağı patlayan Nevin T. ve eşi Mehmet T. ifadesi alınmak üzere Saadabat Polis Merkezi’ne götürüldü.

Haberin Devamı

Serbest bırakıldı

Karakolda Nevin T.’nin ifadesi üzerine koca Mehmet T.’ye “yaralama’’ ve “tehdit’’ suçundan gözaltı işlemi yapılarak Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine getirildi. Savcılıkça ifadesi alınan Mehmet T., “Anlaşmalı boşanma için eşimle birlikte adliyeye gitmiştik. Burada dilekçeye imza atacaktık. Sonrasında eşim beni Kağıthane’ye götürdü. Konuşurken eşim kendi kendine vurmaya başladı. Sırtım dönüktü. Sonra arkamdan uçarak birileri tekme atmaya başladı. Vurmamama rağmen eşimin şikayeti üzerine buraya getirildim.” dedi. Mehmet T. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.