Gazete Vatan Logo

Davutoğlu'ndan flaş açıklama!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şırnak'ta polise roketatarla saldırıda bulunurken emniyet güçleri tarafından etkisiz hale getirilen bir terör örgütü mensubuyla ilgili görüntüleri tasvip etmelerinin mümkün olmadığını belirterek, olayla ilgili hukuki ve idari soruşturma için gerekli talimatların verildiğini bildirdi.

Davutoğlu'ndan flaş açıklama!

Başbakan Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki hesabından yaptığı açıklamada, söz konusu terör örgütü mensubuyla ilgili görüntüleri tasvip etmediğini ifade etti.

Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Bu olayla ilgili hukuki ve idari soruşturma için gerekli talimatlar verilmiştir. Bu son derece yanlış tavırlar her şeyden önce hukuk devleti kuralları içerisinde canlarını tehlikeye atarak terörle mücadele eden, bunu yaparken de bir tek sivilin bile zarar görmemesi için azami dikkat gösteren, bölge halkının güvenliği için gece gündüz görev yapan emniyet teşkilatımız tarafından kabul edilemez.

Terörle yürüttüğümüz mücadeleyi kararlılıkla sürdürürken, hukuki zemini ve meşruiyeti aşındırmaya yönelik bu tür davranış ve tutumlara müsamaha göstermeyeceğimizi milletimize taahhüt ediyorum. Türkiye, terör örgütünün her türlü barbarlığına karşın, terörle mücadelesini hukuk içinde yürütecektir."