Gazete Vatan Logo
Magazin Davut Güloğlu’ndan karşı hamle!

Davut Güloğlu’ndan karşı hamle!

Davut Güloğlu’ndan karşı hamle!

Eski sevgilisi Pelin Subay’a şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında 50 metreye

kadar yakınlaşmama kararı verilen şarkıcı Davut Güloğlu, bu karara itirazda bulunarak kendisinin Subay hakkında koruma kararı çıkarttığını belirtti.

Şarkıcı Davut Güloğlu’nun eski sevgilisi 27 yaşındaki Pelin Subay, önceki gün Davut Güloğlu’nun kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle mahkemeden evine ve kendisine 50 metreden fazla yaklaşmaması şeklinde karar çıkarmıştı.

‘İki ay önce başvuru yaptım’

Bunun üzerine Davut Güloğlu dün avukatı ile birlikte İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek koruma kararına itirazda bulundu.

Davut Güloğlu eski sevgilisi hakkında 2 ay önce kendisini iletişim ve benzeri araçlarla rahatsız etmemesi konusunda verilen 6 aylık koruma kararı ihlal ettiği gerekçesiyle Aile Mahkemesi’ne şikayet dilekçesi verdi. Dilekçesinde Subay’ın magazin programlarına çıkarak, “Davut nereye çekersen oraya gelir saftiriktir yani” diyerek koruma kararını ihlal ettiği belirtildi.

Güloğlu, Subay’ın zorlama hapsine çarptırılmasını istedi. Güloğlu, “Sanki bunların arkasında başka birisi var. Bu kadar uzatması ve bu boyutlara getirmesi beni şaşırtıyor. Evimin camını kırdı. Ben onu hastaneye getirdim. Camı çerçeveyi indirdiği için polis geldi. Tutanak bile tutturmadım. İyi niyetimden şikayetçi olmadım. Bu nasıl bir ahlak taşıyor” dedi.

Haberin Devamı