Gazete Vatan Logo

David mutfağa girdiğinde bomba düşmüş gibi oluyor

İngiltere’de 7 Mayıs’ta yapılacak seçimlere 1 ay kala Başbakan David Cameron ve eşi Samantha, 10 Numara’ olarak anılan evlerini You dergisine açtı

Samantha Cameron’ın dergiye verdiği uzun röportaj ve İngiltere’nin 1 numaralı ailesinin fotoğrafları, seçim öncesi Cameron’ın ‘aile babası’ imajını kuvvetlendirmek için stratejik bir adım oldu. Bayan Cameron röportajda hayatını kaybeden ilk çocukları Ivan’dan ilk kez detaylı olarak bahsetti. Çiftin 3 çocukları Nancy (11), Arthur (9) ve Florence (5) ile aile hayatına geniş yer verildi. İşte Samantha Cameron’ın ağzından Downing Street’te hayat:

Sabah 08:15’te kahvaltı masasına oturuyoruz. David, burada evraklarını bir kanera koyup sadece bir baba olarak masada yer alıyor. Kızlar okula gitmeden babaları tarafından saçları taranıyor.

- Evdeki ampul değiştirme ve dolap tamiri gibi küçük işleri genelde ben yapıyorum.

Obama 04:00’te aradı

- Obama, Usame Bin Ladin’in öldürüldüğü gün sabaha karşı 04:00’te aradı. Yataktaydık. Santral görevlisi, ‘Hatta ABD Başkanı var efendim’ dedi.

- Eşim hakkında sosyal medyada ve gazetelerde yönelitilen eleştirilere, hakaretlere bağışıklık kazandım.

- Kızımız Nancy, babasının okuluna gelmesini ‘Sakın beni utandırma’ diyerek yasakladı. Sadece okulun yakınındaki kafeye gelmesine izin var.

Haberin Devamı

- David güzel yemek yapıyor. Ancak iş temizliğe gelince felaket. Mutfağa girdiğinde ortalık bomba atılmış gibi oluyor.

- Eşim hep sevdiği kıyafetleri giymekte ısrarcı. Dolabını yenilemek ve onun için alışveriş yapmak benim işim. TV’de sürekli zap yapması da sinirimi bozuyor.