Gazete Vatan Logo

Dap Yapı'dan bahar kampanyası

DAP Yapı, İstMarina için bahar aylarına özel kampanyası ile peşinatsız, 0 faizle, banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma imkanı veriyor.

2014-2015 yılında International Property Awards’ta Yapı Geliştirme Kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi Ödülü”ne sahip İstMarina, bu büyük gururun teşekkürü olarak çok az sayıdaki özel yaşam alanlarında kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

DAP Yapı’nın, Kartal’da hayata geçirdiği Dünya’nın En İyi Yapı Geliştirme projesi ödüllü İstMarina’nın sınırlı sayıda kalan daireleri için müthiş bir kampanyaya imza atıyor. İstMarina Bahar Kampanyası’nda faizin tamamı DAP Yapı tarafından ödeniyor.

Gayrimenkul sektöründe benzersiz mimari projelere imza atan DAP Yapı’nın, İstanbul Kartal’da geliştirdiği İstMarina, Dünya’nın En İyi Yapı Geliştirme Projesi ödülünün ardından 2014’ün En Fazla Satış Gerçekleşen Projesi olarak başarılarını taçlandırmıştı. DAP Yapı, bu başarıyı müşterisiyle paylaşmak adına bu özel projeden konut sahibi olma fırsatı veriyor.

Dap Yapı projeleri hakkında tüm detaylar!

Muhteşem Bahar Kampanyası ile İstMarina’da peşinat tutarı teslim tarihinde ödenirken 0 faiz, banka kredisiz 40 ay vade ile konut sahibi olma fırsatı veriliyor.

Haberin Devamı

Ziya Yılmaz: ”Projemize gösterilen yoğun ilgiye karşılık hazırladığımız kampanyada faizi biz ödeyerek müşterilerimize teşekkür etmek istiyoruz”

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, İstMarina projesinin satış başarısı ve aldığı Dünya çapındaki ödüllerle gururlandıklarını belirterek, şunları söyledi:

“DAP Yapı olarak Avrupa’dan aldığımız 15 ödülden sonra Dubai’de aldığımız Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme ödülü ile ülkemize değer kattık. Projeyi lanse ettiğimiz tarihten itibaren yoğun bir ilgi ile karşılaştık. İstMarina’nın ne denli özel olduğunu uluslararası alanda elde ettiğimiz başarılarla da ispatlamış olduk. Bu büyük gururu müşterilerimizle paylaşmak adına yeni bir kampanyaya imza atıyoruz.

İstMarina konumu itibariyle çok değerli bir alanda yer alıyor. Kartal-Maltepe hattında edinilen gayrimenkullerin değerleneceğini ve önümüzdeki 7-8 yıl içerisinde katlanarak artacağını öngörüyoruz. İstMarina’nın önünde yer alan marina alanı devreye girdiğinde fiyatların ikiye katlanacağına hep birlikte şahit olacağız.”

Haberin Devamı

Çevreye duyarlı proje

İstMarina, inşaat esnasında ve sonrasında düşük karbon salınımı ve yüksek enerji verimliliğine sahip yapısıyla doğayı koruması ile de dikkat çekiyor. Projenin tasarımı ve inşaat çalışmalarında LEED kriterlerine uyum sağlanarak, inşaat çalışmalarının çevreye verdiği olumsuz etkiler en aza indirilirken standart binalara göre yüksek oranlarda enerji, su ve hammadde tasarrufu sağlanıyor. Çevreye gösterdiği duyarlılık ile İstMarina ABD Yeşil Bina Konseyi tarafından LEED sertifikasına aday gösteriliyor.

Önünde mega yat marina alanı bulunan, içinden hızlı tren geçen İstMarina, yarısı açık yarısı kapalı alışveriş merkezi, otel, özel okul, özel hastane, restoranlar, park ve dini tesis alanlarıyla “Dünyanın en iyi karma yaşam projesi” olarak nitelendiriliyor.

İstMarina’da, ihtiyaca yönelik birbirinden farklı tiplerde, 1+0’dan 5+1’e 1463 üniteden oluşuyor. 34 metrekarelik en küçük rezidans’tan 720 metrekarelik 5+1’e uzanan farklı seçeneklerin yer aldığı projede tüm rezidansların adalar manzarasına sahip büyük terasları bulunuyor.

Haberin Devamı

Hava ve deniz ulaşımındaki kolaylıkların yanı sıra hızlı tren hattının da yürüme mesafesinde olması projeye yatırımı değerli kılıyor. Projenin kısa vadede yüzde 100, uzun vadede yüzde 300 prim yapacağı öngörülüyor.