Gazete Vatan Logo

Dap Bumerang Ofis Satışa Çıktı

Kağıthane Z Ofis’in satışı rekor sürede tamamlanınca hemen bitişiğindeki Bumerang da satışa açıldı.


“Bedava Ofis” konseptinin devam ettiği proje, alıcı ve yatırımcısına tıpkı adı gibi yatırımın 6-10 yılda geri dönmesini sağlıyor. Faizsiz 30 ay vade ile satışa sunulan ofis alanlarının metrekare fiyatının emsallerine kıyasla yüzde 50 düşük olduğu belirtiliyor.



Proje hakkında bilgi almak için tıklayın!



Bedava ofis konseptine devam



Dap Yapı’nın, iş dünyasına yönelik tüm fonksiyonları eksiksiz şekilde bünyesinde toplayan ofis projeleri yatırımcıyı cezbediyor. Avantajlı yönetim sistemi ve akıllı yatırım gibi özelliklerin yanında merkezi lokasyonuyla göz dolduran projeler, kısa sürede alıcısıyla buluşuyor.



Z Ofis’in bitişiğindeki araziyi satın alarak Bumerang’ın inşaatına başlayan Dap Yapı, üstün teknolojik özellikleriyle öne çıkan yeni ofis projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.



Avantajlı lokasyon yok sattırıyor!



Kentsel Dönüşüm Bölgesi İstanbul Kağıthane’de, Çağlayan’da yükselen Bumerang Ofis, eski fabrika alanından geliştirilen bir arazide konumlanıyor. Avrupa Yakasında ulaşım olanaklarını en yüksek seviyede değerlendirmeye dönük olarak planlan proje, şehrin tam ortasında yer alarak lokasyon avantajı sunuyor.

Haberin Devamı


Metrobüs hattına, E-5, TEM ve bağlantı yollarına, köprülere birkaç dakikalık mesafede bulunan Bumerang Ofis’ten Çağlayan Adliyesi’ne yürüyerek gidilebiliyor. Tünel sayesinde Kâğıthane-Taksim arası 5 dakikada alınıyor. Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise kısa sürede ulaşılıyor.



Balıkların ve sandalların yüzdüğü bir seyir ve keyif alanına dönüşecek olan Haliç, Bumerang’ın manzarasını zenginleştiriyor. Şehrin hızına yetişmek isteyenler, yatırımlarını şehrin kalbinde yer alan Bumerang Ofis’te değerlendiriyor.





Prestijle konforun birleştiği A plus ofis



Avrupa Yakasının hızla değişen ve gelişen yeni iş merkezi Şişli-Mecidiyeköy Çağlayan- Kağıthane aksında, İstanbul’a yeni bir ofis kavramı kazandıracak olan Bumerang, A Plus bir ofis özelliğiyle öne çıkıyor.



Çağlayan üzerinden Şişli’ye çıkan yolun köşe başında konumlanan proje, 12 bin metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip olup, 95 adet bağımsız bölümden oluşuyor. Projede 80 adet ofis alanı ile 15 adet dükkan bulunuyor.

Haberin Devamı


Bölgeye katma değer sağlıyor



Tüm ofis katlarında tavandan yere kadar inen panoramik cam cephe, dışta özgün mimariye güçlü bir kimlik kazandırırken, iç mekanlarda kullanıcıya aydınlık ve ferah mekanlar sunuyor. Görsel zenginliği besleyen alüminyum cam cephe ve diagonal güneş kırıcı (JRC) sistemleri oldukça yenilikçi olup bölgede ilk defa kullanılıyor.



8 kattan (2 otopark katı, 1 dükkan katı, 4 ofis katı) oluşan projenin girişte bulunan dükkân ve ofisler 4.00 m, normal katlardaki ofisler ise 3.50 m tavan yüksekliğine sahip.



Merkez resepsiyonu, her katta ayrı sekreterliği ve toplantı odaları, süs havuzları ve özel düzenlenmiş peyzajıyla mükemmel bir çalışma ortamı sunan Bumerang Ofis, konfor ve prestiji bir arada arayan firmaların ilk adresi oluyor.



Referansı Z Ofis



Dap Yapı’nın her projesinde olduğu gibi kemikleşmiş yatırımcıların daha satışa çıkmadan talip olduğu Bumerang Ofis, seçkin firmaların yanı sıra prestijli bir başlangıç yapmak isteyenler tarafından da tercih ediliyor. Avukatlar, muhasebeciler, danışmanlar ve diğer serbest meslek gruplarından girişimciler, “akıllı yatırım” sloganıyla tanıtılan projeye yoğun ilgi gösteriyor.

Z Ofis’in, kısa sürede yüksek prim yaparak döviz ve faiz gibi tüm yatırım araçlarını geride bırakması, alıcı ve yatırımcı nezdinde önemli bir referans olarak kabul ediliyor.

Haberin Devamı


Dükkanlara ünlü markalar talip oluyor



İş dünyasına yönelik tüm fonksiyonları eksiksiz şekilde bünyesinde toplayan Bumerang projesinde ofislerin yanı sıra dükkanlar da yoğun ilgi görüyor. Projenin 15 ünitelik butik çarşısı yerli ve yabancı, önemli gurme restoranlar ile tanınmış perakende markalar tarafından talep ediliyor.



Yatırımınız ‘bumerang’ gibi size geri dönüyor



Bumerang Ofis’te, 6,5 ile 10 yıl gibi makul bir sürede amorti eden ofis yönetim sistemiyle çalışma ortamından yansıyan kusursuzluk kazançla birleşiyor. Projenin avantajlı yönetim sistemi, asistan çalıştırma ihtiyacını üzerinizden alarak buna ilişkin masrafları tasarruf etmenizi sağlıyor.

Haberin Devamı


Faizsiz 30 ay vade ile satışa sunulan ofis alanlarının metrekare fiyatının emsallerine kıyasla yüzde 50 düşük olduğu belirtiliyor.

Prestijli bir ofise ihtiyaç duyan bir girişimciyseniz; avukatlık, muhasebecilik, mali müşavirlik gibi serbest meslek dallarından biriyle uğraşıyorsanız ya da herhangi bir konuda, örneğin eğitim veya gayrimenkul alanında danışmanlık yapıyorsanız, Bumerang Ofis’te asistan/sekreter istihdam etmeden çalışabilirsiniz. Eksi bir (-1) eleman, bütçenize tasarruf, birikiminize katkı, yatırımınıza kazanç demektir.



Gelen telefonlar, size özel tanımlanan hizmet hattı numarasıyla açılıyor, notlarınız ve postanız alınıyor, günlük randevu akışınız düzenleniyor, ziyaretçileriniz karşılanarak çay-kahve ikramınız yapılıyor, ofisiniz temizleniyor, sinema, restoran, uçak bileti rezervasyonunuz sağlanıyor. Yabancı dillere hakim lobi/ asistan ekibi, yabancı uyruklu müşterilerinize de hizmet sunuyor.



Back-up concierge ile çözüm odaklı hizmetler



Profesyonel yönetim ile birlikte her türlü sosyal ve kişisel ihtiyacın karşılanması hedeflenen projede kuaför, market alışverişi, eczane, terzi ve banka gibi ihtiyaçlarını binadan çıkmadan hallediliyor.



Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz: “Havaya fırlatıldığında, geniş bir çember çizerek atıcı¬ya geri dönen ‘bumerang’lar spor ve oyun amacıyla kullanılır. Bumerang Yasası ise evrene gönderdiğimiz her şeyin bize eninde sonunda geri geleceğini anlatır. Bugün yaptığınız bir iyiliğin karşılığını bazen hemen alırsınız, bazen de aradan zaman geçmesi gerekir. Ama her durumda yaptığınız şeyler size geri döner. Projemizin ismini belirlerken işte bu düşüncelerden yola çıktık. Bumerang Ofis’i tercih etmekle iyi bir yatırım yaptığınızı ve paranızın size kazanç olarak geri döneceğini anlatmak istedik. Tüm bunlara, rekor sürede alıcısıyla buluşan ve yüksek prim yapan Z Ofis projemizi referans gösterdik. Bumerang’ın da aynı coşkuyla hayata geçeceğine inanıyoruz.”