Gazete Vatan Logo

Dans öğretmeni, 17 yaşındaki öğrencisiyle yıllarca ilişki yaşadı

ABD'de eşinin yurt dışında olmasını fırsat bilen dans öğretmeni yıllarca öğrencisiyle yasak aşk yaşadı. Olay öğrencinin dayanamayıp itiraf etmesiyle ortaya çıktı.

Dans öğretmeni, 17 yaşındaki öğrencisiyle yıllarca ilişki yaşadı

ABD'nin Teksas eyaletine bağlı Houston kentinde, 31 yaşındaki dans öğretmeni Amanda Feenstra, 17 yaşındaki kız öğrencisiyle eşcinsel ilişki yaşadığı gerekçesiyle polis tarafından tutuklandı.

EŞİ YURT DIŞINDAYKEN OLANLAR OLDU

Evli öğretmenin eşi kent dışında olduğu zamanlar kız öğrencisi ile evinde, kimi zaman da okuldaki ofisinde cinsel ilişkiye girdiği açıklandı. Amerikan medyasına yansıyan haberlere göre, Houston'daki Humble Lisesi'nde dans öğretmeni olarak çalışan Amanda Feenstra'nın öğrencisi ile yaşadığı yasak ilişki, kız öğrencinin öğretmeni şikayet etmesi üzerine ortaya çıktı.

YAŞADIĞINDAN ÇOK UTANIYOR!

Adı açıklanmayan kız öğrencinin liseden mezun olup çalışmaya başlamasının ardından bir yıl boyunca ilişki yaşadığı dans öğretmeninin kendisini sürekli izleyerek rahatsız etmesi üzerine polise başvurduğu belirtildi. Genç kız kendisini tuzağa düşürülmüş olarak hissettiğini; yaşadığı yasak ilişki yüzünden utanç içinde olduğunu ve bu yüzden tüm arkadaşlarını kaybettiğini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

KEFARETLE SERBEST BIRAKILDI

Hakkında reşit olmayan bir kişiye cinsel taciz ve alıkoyma suçlarından dava açılan öğretmen Amanda Feenstra, 30 bin dolar kefalet karşılığında serbest bırakıldı.

İNTERNET KULLANMASI BİLE YASAK

Nisan ayı sonunda mahkemeye çıkacak olan dans öğretmeninin, yasak ilişki yaşadığı öğrencinin yanı sıra17 yaşından küçük herhangi bir kişi ile temas kurması ve internet kullanması da yasaklandı.