Gazete Vatan Logo
Magazin Damla Ersubaşı doğum yaptı!

Damla Ersubaşı doğum yaptı!

Geçtiğimiz hafta eşinin ihanet iddialarıyla sarsılan Damla Ersubaşı, ikinci kez anne oldu. İhaneti affeden Ersubaşı, doğumda yanında olan eşi için "Sen şahane bir babasın" yorumunu yaptı.

Damla Ersubaşı doğum yaptı!

Yıllar önce 'Sihirli Annem' dizisiyle ünlenen Damla Ersubaşı, 2016 yılında Mustafa Can Keser ile dünya evine girmişti. Sonrasında bir kızı olan oyuncu, ikinci bebeğine hamileyken eşinin ihanetiyle sarsıldı.

Çocukları için ihanete göz yuman Ersubaşı, ikinci doğumunda yanında olan eşine övgü dolu sözler söyledi.

Kızlarına Zeynep Nisan adını veren çiftten Mustafa Can Keser, Instagram hesabından aile fotoğrafını "Bana bugün 2. kez baba olma duygusu tattırdığın için, seninle ve kızlarımla bir ömür beraber olacağım için çok şanslıyım.... Dünyanın en güzel iki kızını verdin... Seni çok seviyorum karım" notuyla paylaştı.

Keser'in gönderisine yorum yapan Ersubaşı ise "Sen şahane bir babasın" yorumunu yaptı. Oyuncunun ihaneti affederek eşine övgü yağdırması bazı sosyal medya kullanıcılarını da kızdırdı.

Ersubaşı'nın yorumuna cevap veren bazı sosyal medya kullanıcıları "Hamileyken seni aldatan adamı nasıl affettin" diyerek sitem etti.

Doğumuna günler kala eşinin bir kadınla fotoğrafları ortaya çıkan Damla Ersubaşı, ihanete uğradığını "Haberler doğru, fotoğraftaki kişi eşim. Şu an bu şekilde devam edeceğiz çünkü aciliyetim kızım. Zaten doğuma da birkaç hafta kaldığı için çok fazla konuşmak istemiyorum. Eşimle konuştum ama 'Ben değilim dedi' Ama aşikar her şey. Size gelen fotoğrafların aynısı bana da geldi" diyerek kabul etmişti.

Haberin Devamı