Gazete Vatan Logo

Damla Can kimdir? (Survivor 2018 eleme adayı)

Damla Can kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde araştırılıyor. Survivor 2018'in bu haftaki eleme adayları arasında olan Damla Can'ın hayatına dair tüm bilgiler merak konusu oldu. İşte Survivor Damla Can ile ilgili bilgiler...

Damla Can kimdir? (Survivor 2018 eleme adayı)

Survivor 2018'in başarılı kadın yarışmacılarından Damla Can'ın hayatına dair tüm detaylar araştırılır oldu. Survivor Gönüllüler takımında mücadele veren Damla Can performansıyla göz dolduruyor. Peki bu haftanın eleme adayları arasında bulunan Damla Can kimdir?

DAMLA CAN KİMDİR?

Damla Can, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Genç yaşlarından itibaren sporla ilgilenmeye başlayan Can, özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can, 2016 yılındaki Survivor yarışmasında yer almıştır. Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri de veren Damla Can, aynı zamanda sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine topluyor. 27 yaşında olan Damla Can, 2018 Survivor All Star yarışmasında All Starlar takımında mücadele edecek. 2016 yılındaki Survivor yarışmasında finale kalan Damla Can, finalde kaybetmişti.