Gazete Vatan Logo

Damdaki facia

Mersin’de iki katlı evin damında 3’ü çocuk 5 kişinin cesedi bulundu. Ekiplerin, cinnet getiren babanın eşi ve üç çocuğunu öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde durduğu belirtildi.

Damdaki facia

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde bir evde 3’ü çocuk 5 kişi ölü bulundu. İlçeye bağlı Gündoğu Mahallesi 5726. Cadde’deki bir ikamette cinayet olduğu bilgisi üzerine adrese giden polis ekipleri, eve girip arama yaptı. Yapılan aramada ekipler, evin damında 3’ü çocuk 5 kişinin cansız bedenini buldu. Yapılan ilk incelemede, tabancayla vuruldukları belirlenen 5 kişinin, Mehmet Kaya, eşi Zehra Kaya, çocukları Onurcan(5), Esmanur(12) ve Rabia Kaya (17) olduğu belirlendi.

Cenazeleri inceleyen polis ekipleri ilk belirlemelere göre, baba Mehmet Kaya’nın, eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra aynı silahla intihar etmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Ekiplerin evde incelemesi sürerken, Çevik Kuvvet ekibi de bölgede önlem aldı.

Cinnet geçiren Mehmet Kaya’nın, damdaki yatakta yatan eşi ve çocuklarını öldürdükten sonra intihar ettiği ihtimali üzerinde durduğu belirtildi. Bu arada, evdekilerden uzun süre haber alamayan komşuların binaya gelmesi sonucu olayın ortaya çıktığı öğrenildi.