Gazete Vatan Logo

Damadıyla kızını öldüren dünürünü kurşuna dizdi

Çifte cinayetten sonra kaçarken dünürü tarafından öldürülen Mahmut Kanyılmaz, kızıyla damadını bayram ziyaretine gelmedikleri için kurşunlamış

Zonguldak'ın Ereğli Ilçesi'nde 48 yaşındaki Mahmut Kanyılmaz, bayram ziyaretine gelmeyen 20 yaşındaki kızı Leyla Kaymaz ile 22 yaşındaki damadı Yücel Kaymaz'ı komşularının evinde pompalı tüfekle öldürdü. Mahmut Kanyılmaz, silahını olay yerinde bırakarak kaçtı.

Aynı mahallede oturan damat Yücel Kaymaz'ın babası 49 yaşındaki Ahmet Kaymaz ise silah sesi üzerine olay yerine geldiğinde oğlu ve gelinin kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Ahmet Kaymaz, olay yerindeki pompalı tüfeği alarak dünürü Mahmut Kanyılmaz'ın peşine düştü. Ereğli ilçe merkezindeki Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) önünde dünürünü yakalayan Kaymaz, 3 el ateş etti.

Polise teslim oldu
Saçmalar karın bölgesi ve göğsüne isabet eden Kanyılmaz, kanlar içinde yere düştü ve olay yerinde yaşamını yitirdi. Ahmet Kaymaz, polise teslim olurken, Leyla Kaymaz, Yücel Kaymaz ve Mahmut Kanyılmaz'ın cesetleri Ereğli SSK Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.