Gazete Vatan Logo

Daha çıkmadan rekor kırdı!

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, daha piyasaya bile çıkmadan ilk rekorlarını böyle kırdılar!

Yeni iPhone 6 modelleri tanıtıldı: Peki, sizin tercihiniz hangisi yönünde olacak? iPhone 6 mı, iPhone 6 Plus mı? Siz hangi modeli istiyorsunuz bilemeyiz ama tercihiniz ne olursa olsun, öyle görünüyor ki ürüne ulaşmanız biraz zor olacak...

Apple'dan gelen açıklamaya göre, bu iki yeni telefon modeli, Apple'ın bu zamana kadar gördüğü tüm ön sipariş rekorlarını kırmış bulunuyor. Bir internet sitesine konuşan Apple sözcüsü; "iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'a olan ilgi muhteşem. Aldığımız ön sipariş miktarıysa muazzam rakamlarda!" dedi ve gerektiği taktirde iPhone 6 Plus siparişlerini bir noktadan sonra durduracaklarını beyan etti.

Amerika'da telefona olan ilgi sadece son kullanıcılarla da sınırlı kalmıyor zira operatörler de şimdiden iPhone 6'ların peşinde. AT&T tarafından gelen bir açıklama da Apple'ın sipariş miktarını doğrular nitelikte zira onlar da daha önce görülmemiş bir talep olduğunu dile getirmiş durumdalar. T-Mobile ise şimdiden iPhone 6 ve Plus için ön siparişleri kapattığını beyan etti.

Haberin Devamı

Pek tabi bu yoğun ön sipariş trafiği çok da ilginç bir olay değil. Bakalım ürün çıktıktan sonraki aylarda ne gibi satış rakamları ile karşılaşacağız.