Gazete Vatan Logo

D-100'de dehşet anları

İstanbul Avcılar E-5 üzerinde lüks bir otomobil içerisinde kayınbiraderleri tarafından kurulan pusuyla vurulan Mustafa A.'nın eşini aldattığı için vurulduğu iddia edildi. Hastaneye kaldırılan Mustafa A.'nın kayınbiraderleri tarafından cinsel organından vurulduğu tespit edildi.

D-100'de dehşet anları

Avcılar E-5 karayolu üzerinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda lüks bir otomobilin önü 2 araç tarafından kesildi. Araçlardan inen 3 kişi kısa süre konuştuğu sürücüye ateş ettikten sonra kaçtı. Saldırıda cinsel organından ve kasığından yaralanan Mustafa A., hastaneye kaldırıldı. Mustafa A.nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, İstanbul Emniyeti'ne bağlı Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı.
Araştırmalarda daha önce kart dolandırıcılığından suç kaydı olan Mustafa A.'yı vuranların kayınbiraderleri olduğu belirlendi. Polis ekipleri kameralardan belirlenen S.T., U.Ç.T.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Saldırının aldatma iddiası sebebiyle gerçekleştiği öne sürüldü. İddiaya göre Mustafa A. aldattığı eşinden boşanmak istedi. Yaralanan adamın karısı durumu kardeşlerine anlatınca saldırı yaşandı.Polisin saldırganların peşinde olduğu ve yakalanmasının an meselesi olduğu öğrenildi (Milliyet)