Gazete Vatan Logo

Cumhuriyet savcısına nikahta kelepçe

Manisa'nın Terör ve Örgütlü Suçlar Savcısı Kazım Özsoy'a nikah töreninde Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç tarafından kelepçe takıldı

Cumhuriyet savcısına nikahta kelepçe

Manisa'nın Terör ve Örgütlü Suçlar Savcısı Kazım Özsoy, bugün Saruhan Otel'de düzenlenen nikah töreniyle öğretmen olan Berna Üstün ile hayatını birleştirdi. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin kıydığı nikahta çiftin şahitliklerini, Ak Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Ak Parti Manisa eski Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, Manisa İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, Manisa eski İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren yaptı.

Şahitlerden Manisa İl Emniyet Müdürü Bilgiç, kendisine sorulan 'şahit misiniz' sorusundan hemen önce Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'den müsaade alarak Savcı Özsoy ve gelin Üstün'e kelepçe taktı. Müdür Bilgiç kelepçenin anahtarını da geline teslim ederek ömür boyu mutluluklar diledi.

Çift, daha sonra elleri kelepçeli olarak nikah defterini imzaladıktan sonra misafirlerin masalarını tek tek gezdi. Yapılacak ilk dans öncesinde kelepçeleri çıkarmak isteyen Savcı Özsoy, anahtarla kelepçeyi açamayınca, polisler kendisine yardımcı oldu.

Haberin Devamı