Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Sarp Sınır Kapısında inceleme

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Artvinin Hopa İlçesinde, Gürcistana açılan Sarp Sınır Kapısında incelemelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Sarp Sınır Kapısında inceleme

Geceyi Rizenin Güneysu İlçesi Merkez Mahallesindeki konutunda geçiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 12.30 sıralarında konutundan çıkarak bölgede bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, helikopterle Artvinin Hopa ilçesi Kemalpaşa Beldesine geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı taşıyan helikopter beldedeki TIR parkına indi. Cumhurbaşkanın gelişi nedeniyle çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Helikopterden inen Cumhurbaşkanı Erdoğan çevrede kendisini görmek isteyenlerin yanına gitti, selamlaşarak bir süre sohbet etti. Burada bulunanlar da sevgi gösterisinde bulundukları Erdoğan ile fotoğraf çektirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra kara yoluyla Hopa ilçesinin 15 kilometre doğusunda yer alan ve Gürcistana açılan Sarp Sınır Kapısında incelemelerde bulundu. Basına kapalı ziyarette Erdoğan sınır kapısında yürütülen tadilat çalışmalarına ilişkin yetkililerden bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğana oğlu Bilal Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Artvin Valisi Ömer Doğanay da eşlik etti.

Haberin Devamı