Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Utanç verici sahnelere şahit oluyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mamak'taki Üreğil Millet Bahçesi'nde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Konuşmasında sert eleştirilerde bulunan Erdoğan, "3-5 oy daha fazla alabilmek için gittiler terör örgütlerinin siyasi uzantılarıyla pazarlığa oturdular. Türk siyaseti açısından gerçekten utanç verici sahnelere şahit oluyoruz. Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu parti olmakla övünen CHP’de Kandil’deki terör baronlarının sözü geçiyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Utanç verici sahnelere şahit oluyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

- Mamak'ın kanayan yaralarına merhem olduk. Yatırımlarla ilçenin çehresini değiştirdik. Şimdi açılışını yapacağımız eserlerde Mamak'ın çok ama çok faydasına olacak. Ankara'nın en güzel millet bahçesi Mamak'ta yapılıyor. Mamaklı kardeşlerim yeşili içinde keyifli bir şekilde zaman geçirebilecek. İçinde millet kıraathanesi ile birlikte burada, gençler derslerini çalışabilecekler. Mamak artık çaresizlik değil, umut demek, başarı demek. Mamak Belediyemiz toplam yatırım bedeli 74,5 trilyon lira olan 11 projeyi ilçemize kazandırdı.

- Mamak’ın kalkınma yolculuğunu sürdürebilmesi için 31 Mart kavşağını da başarıyla dönmemiz gerekiyor. CHP’nin başını çektiği yıkım ittifakı 31 Mart seçimlerini son 17 yılın hesaplaşması olarak görüyor. Yanlarına Kandil’den verilen emirle bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı olan HDP’yi, İYİ Parti’yi, SP’yi almışlar. Bu zillet, illet ittifakı. Biz ise cumhur ittifakıyız.

- Son günlerde kendilerini iyice kaybettiler. Daha önce milleti denize dökmekten bahsediyorlardı. Şimdi mezar kazmaktan bahsediyorlar. TV ekranlarında yorumcuları, sözde sanatçıları aracılığıyla size, bize olmadık hakaretler ediyorlar.
- Şahsımı ipe götürmekle, zehirlemekle tehdit edecek kadar zıvanadan çıktı. Gezi’de, 17-25 Aralık’ta tankla tüfekle 15 Temmuz’da başaramadıklarını şimdi başka bir yolla yapmaya çalışıyorlar.
- 3-5 oy daha fazla alabilmek için gittiler terör örgütlerinin siyasi uzantılarıyla pazarlığa oturdular.
Türk siyaseti açısından gerçekten utanç verici sahnelere şahit oluyoruz. Gazi Mustafa Kemal’in kurduğu parti olmakla övünen CHP’de Kandil’deki terör baronlarının sözü geçiyor.
- Ankara’da cumhur ittifakı olarak MHP ile beraberiz. Karşımızda CHP, HDP, İYİ Parti, SP… Bunlarda dörtlü malum zillet, illet ittifakı. Bu partinin çoğu belediye başkan adaylarını lobiler, terör örgütleri, marjinal çevreler belirliyor.

Haberin Devamı