Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim manifestosu açıklayacak! Geri sayım başladı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin, 24 Haziran cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için hazırladığı seçim manifestosunu açıklayacak. Erdoğan, AK Parti'nin seçim manifestosunu kongredeki konuşmasında duyuracak. Manifestoda 2023, 2053 ve 2071 hedefleri de yer alacak. Slogan ise 'İlk günkü aşkla yeniden diriliş' oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim manifestosu açıklayacak! Geri sayım başladı...

AK Parti'nin İstanbul 6. Olağan İl Kongresi Ataköy'de bulunan Sinan Erdem Spor Salonu'nda yapılıyor.


Kongre için tüm hazırlıklar yapıldı. Partililer yerlerini aldı. Gözler saat 14.00'e çevrildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimi için için partisinin hazırladığı seçim manifestosunu açıklayacak.


AK Parti İstanbul 6. Olağan İl Kongresi için kongrenin yapılacağı Sinan Erdem Spor Salonu ve çevresinde güvenlik önlemleri alındı. Gündüz saatlerinde trafiğe kapatılan Ataköy bağlantı yoluna kontrol noktaları kuruldu ve kongreye katılacak olan partililer bu kontrol noktalarından geçerek salona gitti.Kongreye vatandaşlar kadar gazeteciler de yoğun ilgi gösterdi. Yurtiçi ve yurtdışından 400'ün üzerinde gazeteci kongre için akredite işlemi yaptırdı.Manifestonun açıklanacağı kongre için yoğun hazırlıklar yapıldı. Salonda her bir koltuğa Türk Bayrağı ve AK Parti bayrağı dağıtıldı. Salonun içi 30, dışı ise 100 bin bayrakla süslendi.

MANİFESTONUN DETAYLARI
Manifestoda sadece Türkiye'ye değil, dünyaya dönük bir söylem olacak. Manifestoda yeni sistemin inşaasından bahsedilecek. Manifestonun yeni sistemin pusulası niteliğinde olacağı, Erdoğan'ın 'Güçlü Türkiye' vurgusu yapacağı belirtiliyor. Manifestoda 2023, 2053, 2071 hedefleri de anlatılacak.
AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, haftaiçinde manifesto ile ilgili yaptığı değerlendirmede, "Tarihe not düşülecek bir manifesto olacak." demişti.

Haberin Devamı