Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Numan Kurtulmuş'un kızının nikah törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş'un kızının nikah törenine katılarak nikah şahidi oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Numan Kurtulmuş'un kızının nikah törenine katıldı

Kültür ve Turizm Bakanı ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Numan Kurtulmuş, tıp doktoru olan kızı Ayşe Kurtulmuş'u evlendirdi. Ayşe Kurtulmuş kendisi gibi tıp doktoru olan Fatih Çalış'la dünya evine girdi.

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen nikah törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğaneşi Emine Erdoğan'la birlikte katıldı. Başbakan Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım da törendeydi. Nikaha, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ, Mehmet Şimşek ve Recep Akdağ ile iş, siyaset ve medya dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikahını İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz kıydı. Nikah şahitliğini yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan her zaman yaptığı gibi genç çifte de çocuk tavsiyesinde bulundu. Erdoğan, "Bir olur garip olur. İki olur rakip olur. Üç olur denge olur. Dört olur bereket olur. Gerisi Allah kerim" dedi.

Erdoğan sözlerini, "Sizler gibi vasıflı bir aile, güçlü millet için Allah'ın emri, 'nikahlanınız çoğalınız'. Sevgili Peygamberimiz ne buyuruyor; 'Diğer topluluklara karşı ben ümmetimin çoğunluğuyla iftihar edeceğim' diyor" şeklinde sürdürdü.

Haberin Devamı

ENVER İBRAHİM'İ ZİYARET

Bu arada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan nikah törenine katılmadan önce Atatürk Havalimanı'ndan Beşiktaş'a geçerek, Malezyalı siyasetçi Enver İbrahim'i kaldığı otelde ziyaret etti.

YARALANAN ÇOCUĞU DA ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim gecesi Huber Köşkü girişinde gözleri önünde ayağını otomatik bariyere kaptıran çocuğu, hastanede ziyaret etti. Tedavisi Kadıköy'de özel bir hastanede devam eden çocuğu ziyaret eden Erdoğan, sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı. Başbakan Binali Yıldırım seçim gecesi telefonda görüştüğü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaşanan kaza sebebiyle ağladığını açıklamıştı.