Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan İlker Aycı'nın düğününe katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın düğününe katılarak nikah şahitliğini yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İlker Aycı'nın düğününe katıldı

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ile avukat ve spor spikeri Tuğçe Saatman dün Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen törenle evlendi. Nikah törenine Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın kıydığı nikahta şahitlikleri Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, eski bakanlardan Mehmet Müezzinoğlu, iş insanları Hasan Ulusoy, Atalay Tarakçıoğlu, Murat Tarakçıoğlu yaptı. Erdoğan evlilik cüzdanını geline verirken, en az 3 çocuk tavsiyesini yineledi ve “Geçmişte doğum kontrolü ile neslimizi kurutmaya kalktılar. Güçlü aileler ile güçleneceğiz” dedi.
KİMLER KATILDI
Nikaha Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, Ankara Valisi Vasip Şahin, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Fahrettin Altun, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve eşi Revna Demirören katıldı. İş dünyasından Erdal Bahçıvan, Şekib Avdagiç, Yılmaz Ulusoy, Mehmet Cengiz, Mehmet Nazif Günal, Nihat Özdemir, Cemal Kalyoncu, Haluk Kalyoncu, Vedat Aşçı, Ali Kibar, Fikret Öztürk, Onur Soysal, Vahap Küçük, Muzaffer Akpınar, Mehmet Büyükekşi, Sani Şener, Atilla Doğudan, Cengiz Aktürk, Gülsüm Azeri, Adnan Çebi ve İsmet Yıldırım da nikaha katılanlar arasında yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün ayrıca Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver’in kızı Bilge Betül Suver ile Emirhan Enes Temizel’in düğününe de katılarak nikah şahidi oldu.

Haberin Devamı