Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz bu yıl başlamak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 4. Başakşehir Olağan Kongresi'nde konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz bu yıl başlamak

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Gençler Başakşehir stadyumu tribünlerini doldurmalı. AK Parti gençliği her alanda kendini göstermeli. 2019'daki her iki seçimde de sizlerden rekor bekliyoruz. Biz ana muhalefet gibi milleti sandıkta görünce hatırlayan bir parti değiliz, olamayız. Biz halka hizmeti hakk'a hizmet gören bir siyasi partiyiz.

AK Parti'nin yorulmasını, tökezlemesini, pes etmesini bekleyenler şimdiye kadar hep hüsrana uğradılar. Bizim saldırılar karşısında geri adım atacağımızı, yılacağımızı düşünenler, yanılmaktan bir türlü usanmadılar.

AK Parti'yi engellemek için kırk takla atanlar, ilke, ahlak, değer, ne kadar kutsal varsa hepsini de ayaklar altına alanları evelallah bugüne kadar bozguna uğrattık, bundan sonra da bozguna uğratacağız. Medya operasyonlarıyla milletten, hayattan, Türkiye'nin gerçeklerinden kopuk, üç beş köşe yazarının gaz vermesiyle iktidar hayali kuranları inşallah bir kez daha sandığa gömeceğiz.

Afaki sözlerle milletimizinden oy toplamanın peşine düşmedik, sırf birkaç oy daha fazla alacağız diye ülkemizin geleceğini ipotek altına alan popülist söylemlere prim vermedik, hele hele anamuhalefet gibi siyaseti yalan ticaretine asla çevirmedik.

Haberin Devamı

Hedefimiz Kanal İstanbul'u da bu yıl içinde süratle başlayarak, Karadeniz'i Marmara'ya bağlayacağız. Bu gecikmenin bedelini gördünüz değil mi, ne oldu gecikmenin bedeli? Bir gemi geldi, yalıya girdi. Gecikmenin bedelini ödedik.