Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Millet Kıraathanesi müjdesi

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "millet kıraathanesi de kuracağız, tamamen kitaplar, çay, kahveler olacak gençlerimiz ücretsiz bir şekilde bu hizmetten faydalanacak." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Millet Kıraathanesi müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Hatay siz bugün bir başka güzelsiniz, şu muhteşem kalabalığa bak. Siz tabi göremiyorsunuz arkada neler var, bu ne coşku, bu ne heyacan. 24 Haziran inşallah yine böyle olacak. 24 Haziran'da birilerine o dersi vermeye hazır mıyız? Buradan sizlerin aracılığıyla Hatay'ın ilçelerindeki tüm kardeşlerime en kalbi selamlarımı gönderiyorum"
"SENELERCE ÖZGÜRLÜK MÜCADELESİ VERDİNİZ"
"Değerli kardeşlerim 1939 yılında katılan Hatay bağımsızlığın kıymetini bilir. Sizler senelerce özgürlük mücadelesi verdiniz. Sonunda her sabreden gibi Hatay'da bayrağımızı dalgalandırdık. Biz Hatay'a bakınca aynı zamanda destansı mücadeleyi de görüyoruz. Hatay'a bakınca vatan aşkını da görüyoruz. Hatay bizim gurur kaynağımızdır."
"AVRUPA'DAKİ VATANDAŞLARIMIZI OYLARINI KULLANMAYA DAVET EDİYORUM"
"Güçlü Türkiye için, Avrupa'da ve dünyanın diğer bölgelerinde yaşayan tüm vatandaşlarımızı oylarını kullanmaya davet ediyorum"
"16 yıl önceki Hatay ile bugünkü Hatay mukayese edilir mi? yapılan yatırım nedir? 16 yılda 27.5 katrilyonluk yatırım yaptık Hatay'a. Biz laf üretmiyoruz, biz icraat üretiyoruz. Biz bir icraat kadrosuyuz, Hatay için bu yapılmalıydı. Hatay'a 25 bin seyircili bir stadyum kazandırıyoruz. Şimdi bu yıl sonunda bitirmeyi hedefliyoruz. Bir müjdem daha var, ülkemizin farklı şehirlerine yaptığımız gibi millet bahçelerinden birini de Hatay'a kazandırıyoruz."
"MİLLET KIRAATHANELERİ KURACAĞIZ"
"İngiliz'in Hyde Park'ı varsa, bizim de Millet bahçemiz olacak. Ayrıca millet kıraathanesi de kuracağız, tamamen kitaplar, çay, kahveler olacak gençlerimiz ücretsiz bir şekilde bu hizmetten faydalanacak. Buralar adeta hayata ruh katacak."
Hamdolsun rabbime. Yarab bize bu imkanı lütfettin. Bizde Halkımıza bu hizmetleri sunduk. Bay Kemal'in genel müdürlüğüne benzemiyor bu. Bay Kemal'e 24 Haziran'da gereken dersi vermeye hazır mıyıız?
Toplam maliyeti 750 milyon lira olan Dörtyol-Hassa yolu çalışmaları devam ediyor. Hataylı kardeşlerimiz için Amanosları deliyoruz., tünel açıyoruz. Ferhat nasıl Şirin için dağları deldi, biz de halkımız için dağları deliyoruz.
Hatay havalimanına bir terminal binası kazandırdık.
Hatay'ın su hasretini bitirdik, 4 baraj ve 2 gölet daha inşa ediyoruz.
1974'te yapılan Tahtakörü Barajı'nı yükselterek su kapasitesini yükselttik.
Şimdi Bay Muharrem, 24 haziran'da aynı şekilde bu seçimi kaybedersen ne yapacaksın? Bırakıp gidecek misin? Bay Kemal yapamdı, ama sende onun talebesisin, sana da güvenmiyoruz.
Kardeşlerim, biz şuanda Ballıöz barşı ve Şakşak barajının inşaatı devam ediyor. Hataylı çiftçilerimize, 2,2 katrilyon liralık tarımsal destek verdik.Hatayı'ın çekim merkezi Uzunçarşıyı da düzenleyerek sizlerin ve çevreden gelenlerin hizmetine sunacağız.
İşte bunun için yaparsa yine AK Parti yapar diyorum.
İşte bunun için durmak yok yola devam diyorum.
İşte bunun için sizden 5 sene daha icazet istiyorum.
Biz diğer adaylar gibi yakmak yıkmak için değil, yapmak için geliyoruz.
Kaynak nereden diye soruyorlar, Külliye'yi satacaklarımış, zavallı bunlar.
Siyaset kalp işidir, vatandaşıyla gönül bağı kuramamış birinin başarı şansı yoktur.

Haberin Devamı