Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert mesaj: İspatlamazsanız alçaksınız!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçilerle buluştuğu iftarda CHP lideri’ne böyle yüklendi: 3,5 milyar dolar mal varlığım varmış. Ey Kılıçdaroğlu, bu iftirayı senin yardımcın veya sen ispatlayamazsanız alçaksınız ve namustan yoksunsunuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert mesaj: İspatlamazsanız alçaksınız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramankazan’da çiftçilerle bir araya geldiği iftarda, FETÖ elebaşına seslendi: Sıkıyorsa Pensilvanya’dan buraya gel. CHP liderine de, “Benim 3.5 milyar dolarım varmış. İspatlayamazsanız alçaksınız” dedi. İşte Erdoğan’ın o konuşması:

Sıkıysa buraya gel!

Milletimiz (15 Temmuz’da) bütün o uçakların üzerine, helikopterlerin, tankların üzerine yürüdü ama bu toprakları o alçaklara vermediler, verdirmediler. Kazan’dan yükselen bu kahramanlık ateşi sönmediği sürece bu millete kimse diz çöktüremez. Kimse bu bayrağı indiremez. Kimse bu ezanı susturamaz. Bunu birileri anlayamaz, varsın anlamasınlar bizim Rabia’mız var. Bu devletten başka devlet yoktur. Yok paralel devletmiş yok şu devletmiş yok bu devletmiş. Sıkıyorsa Pensilvanya’dan çık buraya gel. Şimdi orada çiftlikte kalıyor ve oradan dünyadaki bütün FETÖ örgütünü yönetiyor. Biz de dost bildiklerimize söylüyoruz verin. Bu adam bir terörist. Eğer verilmeyecekse gün ola harman ola.

Adamın haddini bilsin...

Ey Kılıçdaroğlu o ağzı olup konuşana da (CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in açıklaması) söyle de haddini bilsin. Müddei iddiasını ispatla mükelleftir. Şimdi çıkmış bana ‘3,5 milyar dolar malvarlığım varmış’ bunu söylüyorlar. Bak buradan sesleniyorum. ‘Ey Kılıçdaroğlu senin bu adamının yaptığı bu açıklamayı ispatlayamazsanız alçaksınız, namustan yoksunsunuz. Utanmadan sıkılmadan çıkıyor Genel Başkan denilen bu kişi o da diyor ki ‘Namusluyum’ ben diyor. Yahu sen bunu şimdiye kadar çok söyledin. Eğer bizim böyle bir varlığımız, malımız olsaydı Türkiye’de bu hizmetleri kimse göremezdi.

Haberin Devamı

Önce onları gömüyoruz

Bak Tendürek’te, Cudi’de, Gabar’da vuruyoruz ve vuracağız. Onlar silahları gömene kadar biz onları gömeceğiz. Aynı şekilde Kandil’e kadar uzanacağız, uzanıyoruz. Büyük Türkiye’yi, güçlü Türkiye’yi, müreffeh Türkiye’yi inşa etmeye devam edeceğiz.

Türkiye demokrasisi ile ekonomisi ile güvenliği ile dış politikası ile tarihinin en önemli sınamalarından birini yaşıyor. Bugüne kadar terör örgütünün eylemleri ile emniyet, yargı ve askeri darbe girişimleri ile mücadele ettik. 3 yıldır bu saldırılara karşı milletimizle omuz omuza mücadele verdik.

Haberin Devamı

15 Temmuz gecesi nerdeydin?

15 Temmuz’dan ders çıkarmayanlar var. Birileri şu anda yürüyor. 15 Temmuz gecesi neredeydin? Benim vatandaşım İstanbul Atatürk Havalimanı’nda F-16’ların, helikopterlerin saldırılarına karşı dururken sen neredeydin? Beyefendi oraya iniyor ve oradan hemen Bakırköy Belediye Başkanı’nın evine gidiyor. Utanmadan, sıkılmadan bu darbeye kılıf uyduruyor ve ‘Örtülü darbe girişimi’ diyor. Bu kimin lafı Pensilvanya’daki FETO denilen örgütbaşının lafı.

Tarım reformu yolda...

Askeri alanda çağ atladık. Uçağımızdan gemimize, tüfeğimizden tankımıza hepsini kendimiz yapmadan bize uyku yok. Aynı şey tarım alanında da geçerli. Endüstriyel tarımı gerçekleştirmeliyiz. Parsel parsel tarım yapmak uygun değil. Bunları toplulaştırmak, bir araya getirmek gerekiyor. Bölük pörçük yapmayalım, tadı tuzu olsun. Milli tarım projesiyle yeni bir adım atıyoruz. Yeni bir dönemin kapılarını açıyoruz.

Haberin Devamı