Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabir ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, babası Ahmet ve annesi Tenzile Erdoğan ile kayınpederi Cemal ve kayınvalidesi Hayriye Gülbaran'ın mezarlarını ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabir ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazını Hz. Ali Camisi'nde kıldı. Erdoğan, öğle vakti Üsküdar Kısıklı'daki konutundan ayrılarak, Hz. Ali Camisi'ne geldi.

Burada cuma namazını kılan Erdoğan'a, İstanbul Valisi Vasip Şahin, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen de eşlik etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, çıkışta cami önünde bekleyen çocuklar ve cemaat tarafından alkışlarla karşılandı. Vatandaşlarla sohbet eden ve fotoğraf çektiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra cami yakınındaki Özel Nun İlkokulu'na geçti. Erdoğan'ın okul ziyareti bir saat sürdü.



Buradan Karacaahmet Mezarlığı'na geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, babası Ahmet ve annesi Tenzile Erdoğan ile kayınvalidesi Hayriye ve kayınpederi Cemal Gülbaran'ın kabirlerinde dua etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mezarlığın girişinde çiçek satan kadınlarla bir süre görüştü. Erdoğan ile konuşan Nazan Sertkaya, basın mensuplarının "Cumhurbaşkanı ile ne konuştunuz?" sorusuna, "7 yaşında kızım var. Sultanbeyli'de kalıyor. Babası kızımı göstermiyor. Kızımın bana gösterilmesini istedim" cevabını verdi.

Erdoğan'ın Karacaahmet Mezarlığı'ndaki ziyareti, yaklaşık 40 dakika sürdü.

Haberin Devamı