Gazete Vatan Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BBP'ye ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaret sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Destici açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BBP'ye ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ziyaret için, BBP Genel Merkezi'ne geldi. Erdoğan'ı parti girisinde Mustafa Destici ve partililer karşıladı. BBP'liler Erdoğan'ı alkışlarla karşıladı. Erdoğan ile Destici daha sonra görüşmek icin parti binasına çıktı. Görüşme sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda buşundu. Erdoğan şunları söyledi:

Bugün sayın BBP Genel Başkanı Destici’yi ziyaret etmek suretiyle önümüzdeki sürece yönelik ne gibi hazırlıklar yapabiliriz onları görüşme fırsatımız oldu. Bunları görüşmek suretiyle inanıyorum ki bu süreç içerisinde birliğimiz, beraberliğimiz, dayanışmamız çok daha verimli bir kampanyayı nasıl yürütürüz bunların üzerinde durduk. Zaman zaman ben ve arkadaşlarım bu görüşmeye devam edeceğiz.

Ortak miting sorusu hakkında da açıklama yapan Erdoğan, "Şu anda gündemimizde öyle bir şey yok ama bir program, planlama ile kampanyayı sürdüreceğiz" dedi.

Destici de şunları söyledi: "Ben de sayın Cumhurbaşkanımıza teşrifleri için teşekkür ediyorum. 24 Haziranda iki seçim yapıalcak.Cumhur İttifakı'nın tek adayı Erdoğan. Şimdiden hayırlı olsun diyorum. Maksimium düzeyde Meclis'te de temsilin sağlanacağına inanıyoruz. Sadece bu ülkede değil Bütün mazlum milletlerin gözü Türkiye'de."

Haberin Devamı