Gazete Vatan Logo

Cuma mesajları | En anlamlı, resimli Cuma mesajları...

Müslümanlar için büyük önem taşıyan Cuma mesajları için arayış devam ediyor. Mübarek Cuma gününün anlamını, sevdikleriyle paylaşmak isteyenler en güzel Cuma mesajları için arayışa geçti. En anlamlı, en güzel resimli Cuma mesajlarını sizler için derledik...

Cuma mesajları | En anlamlı, resimli Cuma mesajları...

Resimli Cuma mesajları, en anlamlı Cuma mesajları arayanlar için özel mesajları bir arada topladık. İslam alemi için büyük önem oluşturan Cuma günü en güzel paylaşımları yapmak isteyenler için Cuma mesajları haberimizde yer alıyor.

CUMA MESAJLARI

Allah'ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Hayırlı cumalar.

Ya Rab, kusurumuzu affet. Bizi Kendine kul kabul et. Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Amin! Hayırlı cumalar.

Allah'ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Cumanız mübarek olsun…

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Hayırlı cumalar dilerim.

Allah'ım! Senden bu günün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Cumanız mübarek olsun.

Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.

Haberin Devamı

Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın. Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır. (Cum'a, 62/9) Cumanız mübarek olsun.