Gazete Vatan Logo

Cuma mesajları - 21 Aralık en güzel Cuma mesajları

Cuma mesajları ve sözlerini sizler için derledik. Cuma gününde tüm dostlarınıza dua ve dileklerinizi cuma mesajları ile iletebilirsiniz. İşte en çok gönderilen Cuma mesajları

Cuma mesajları - 21 Aralık en güzel Cuma mesajları

21 Aralık 2018 için en güzel Cuma mesajları... Müslümanlar ve tüm İslam alemi için mübarek olan bugünde sevdiklerinize ve tüm dostlarınıza Cuma mesajlarını iletebilirsiniz.

CUMA MESAJLARI

Allah'ım! Cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. (Ebu Dâvûd, Vitr, 32.) Cumanız mübarek olsun.

Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı. (Müslim, Cum'a 17, 18) Cumanız mübarek olsun.

Allah'ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Cumanız mübarek olsun…

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Hayırlı cumalar dilerim.

Allah'ım! Senden bu günün ve yarının bildiğim ve bilmediğim ne kadar hayır varsa hepsinden isterim. Senden cenneti ve cennete yaklaştıracak söz ve amelleri isterim. Cumanız mübarek olsun.

Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim

Haberin Devamı