Gazete Vatan Logo
Magazin Çukur'un Sena'sına şok!

Çukur'un Sena'sına şok!

Çukur dizisinde canlandırdığı Sena karakteriyle kariyerinde zirveye çıkan Dilan Çiçek Deniz'den Victoria's Secret için açıklama geldi.

Çukur'un Sena'sına şok!

Seçilseydi ilk 'Türk melek' olacak olan Dilan Çiçek Deniz'in hayalleri yarım kaldı.Sevgilisi ile birlikte New York'ta olan ve dünyaca ünlü markanın seçmelerine katılan Dilan Çiçek Deniz, Instagram hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Aktif olarak modellik yapılmadığı için seçilemediğini duyuran ünlü oyuncu Instagram hesabına şunları yazdı:

Geçen hafta ilk seçmeler neticesinde çok az kişinin davet edildiği cast direktörü görüşmesine davet edildim. Ajansıma yapılan açıklama “Benden çok etkilendikleri, çok pozitif bir enerji aldıkları ancak aktif modellik yapmadığım ve yurtdışı modellik deneyimim olmadığı için seneye tekrar değerlendirmeye alacakları ve seneye tekrar davet etmeyi düşündükleri olmuş”. Seçilseydim ilk 'Türk Melek' olarak yılbaşı defilesinde yer alacak ve kariyerim için yurtdışında önemli bir bilinirlik sağlayarak büyük bir adım atma fırsatı yakalamış olacaktım.

Ancak bu seçmelere katılmış olmak bile bana yepyeni kapılar açtı, yeni fırsatlar sağladı. Ben çok mutlu ve kazançlı dönüyorum. Tebrik eden, güzel yorumlar yapan herkese teşekkür ediyorum. Seçilmediğim için yapılabilecek bazı yorumları tahmin edebiliyorum. Her güzel yorum gibi onlar da olacak elbet...

Haberin Devamı