Gazete Vatan Logo

Çukur son bölümde neler oldu? İşte Çukur 26. yeni bölümden ilk sahne!

Çukur son bölümüyle dün akşam ekrana geldi ve büyük heyecan yarattı. Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Çukur'da Vartolu nasıl bir adım attı? Çukur 26. yeni bölümden ilk sahne de yayınlandı. İşte yaşanan gelişmeler...

Çukur son bölümde neler oldu? İşte Çukur 26. yeni bölümden ilk sahne!

Çukur Pazartesi akşamları izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Çukur'un dün akşamki bölümünde Sultan'ın vurulması tüm olayları derinden etkiledi. Merakla ve heyecanla beklenen Çukur 26. yeni bölümden ilk sahne de yayınlandı.

ÇUKUR 26. YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur’da yeni taraflar oluşur. Sultan’ın vurulması, Koçovalılar ile Vartolu-Medet arasındaki mücadeleyi kızıştırır. Bacakları tutmayan Sultan’ın kararı nettir; onu bu hale getiren Medet öldürülecektir. Sultan ile Medet’in yüzleşmesinde çekilen silah, gerilimi tırmandıracak. Sultan ile Medet arasında kalan Yamaç’ın ne yapacağı ise merakla beklenecek. Yaşanılan üzücü olaylar, Koçovalı Ailesi’ni uzun zaman sonra aynı sofrada buluşturur. Sultan’ın durumundan ötürü günah keçisi ilan edilen Vartolu ise gözünü karartır ve yeniden eski güçlü günlerine dönmek üzere adım atar. Nazım ve Emrah ile görüşen Vartolu’nun seçeceği taraf beraberinde geçmişte yaşanan mücadeleyi yeniden alevlendirir.